|
Příspěvky uživatele - 9.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozmarýn v zimě, 9.3.2018 Akorát všichni víme houby, čemu ti zázrační "Zahradníci" říkají rozmarýn. |  | Zdřevnatělé muškáty, 6.3.2018 To obrazí, ale nevidím jediný důvod stříhat takto kompaktní rostliny v tak dobrém stavu. Jen se tím oddálí kvetení.
|  |
|  | Zdřevnatělé muškáty, 6.3.2018 Nechal bych to jak je, maximálně ostříhat neobrostlé klacíky. Jsou ve velmi pěkném stavu, začněte zalévat a můžete i mírně přihnojit. Světla mají dost, zdá se. |  | Bude takovéto pařeniště fungovat?, 4.3.2018 Tak od poloviny května. |  | Určení odrůdy - byl jsem napálen?, 3.3.2018 Teda vy tu hrušku nenávidíte. Jakoby cosi Freudovského. Tak kontaktujte antimonopolní úřad, oni se tím určitě budou zabývat. A nenapadlo vás proč ti vidiečania tu Konferenci tolik pěstují? Když je tak hnusná. Asi jsem taky pomýlenej, měli jsme jí na... celý příspěvek > |  | Určení odrůdy - byl jsem napálen?, 28.2.2018 Prot gustu žádný dišputát. Když vám chutnají jen kořenité, je to vaše věc. Tady se více pisatelů shodlo, že Konference je kvalitní a chutná hruška aniž by měřili kořenitost. A mimochodem, proč to "velakrát" jíte, když vám to nechutná? |  | Svícení při pěstování sadby, 28.2.2018 Jen technická. Každý nekouří, že. Kdysi se to přepočítávalo na piva. A kdo kouří, stejně si ty cigára neodpustí kvůli rajčeti. Druhak ty watty jsou pro kočku, protože neznáme účinnost. A tedy světelný tok. Když byly žárovky, šlo to, byly všechny... celý příspěvek > |  | Přikrývání stromků, 28.2.2018 Ano, věř a víra Tvá... Ale mám pocit, že se tu udělal jakýsi úkrok stranou. Tento způsob ochrany se dá použít zjara, když hrozí krátký pokles slabě pod nulu a jednou, dvakrát. Ne v plné zimě, kdy týden jsou mrazy pod -10.
|  | Přikrývání stromků, 27.2.2018 U nás v noci -20,5, takže broskvoně budou opět jen na dřevo. Kdoví, jestli se z toho dá plést. |  | Přikrývání stromků, 27.2.2018 Led není dobrý vodič - tepla tedy. Princip je v tom, že voda při mrznutí vydává skupenské teplo, tedy vlastně okolí ohřívá těsně než zmrzne. Led pak nedovolí další pokles teploty větví pod 0.
|  |
|  | Vilma, Venus, Aztek, 26.2.2018 Já naopak mám s Vilmou stejnou zkušenost jako Daniela, zrají postupně až do podzimu. Venus podobně, ale nějak mi tam nesedí chuť, zápisky teď nemám, snad je kyselejší či co. Ale záleží na poloze. |  | Určení odrůdy - byl jsem napálen?, 26.2.2018 Řekl bych, že s píš provokujete, než pravdivě hodnotíte. To co je na fotce, svým vzhledem Konferencím i v mých podmínkách nesahá ani ke kotníkům, i když je to červené. Pokud jde o chuť, já jsem za ni U NÁS vděčný. Když je někdo v I. poloze na... celý příspěvek > |  | Přikrývání stromků, 26.2.2018 Z hlediska fyziky to smysl nemá. V tom obalu chybí zdroj tepla, které by ten obal zadržoval. Větve jsou studené a nemá je co ohřát, takže stejně chladnou, možná trochu pomaleji než nekryté. Může to snad pomoci proti vysušení mrazem a sluncem, ale... celý příspěvek > |  | Jak jste spokojeni s Nancyskou?, 24.2.2018 Všechny tři mám na žilience v úrodné těžší černozemi, s možností závlahy, v klimatické zóně 1, na dobře osluněném mírném jižním svahu.
To vono to polohou nebude!! Děláte si srandu? |  | Jak jste spokojeni s Nancyskou?, 24.2.2018 Tedy mísím se do debaty, nemaje pověření. Mně se podobně jeví Bellamira. V reklamních letácích aromatická, u mne na zahradě jen sladká, ani se pomalu nepozná, co jíte, není tam ani náznak nějaké "švestkovité" (nechytat za slovo) příchuti, ani vůně.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|