Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozmarýn v zimě, 9.3.2018
Akorát všichni víme houby, čemu ti zázrační "Zahradníci" říkají rozmarýn.
Zdřevnatělé muškáty, 6.3.2018
To obrazí, ale nevidím jediný důvod stříhat takto kompaktní rostliny v tak dobrém stavu. Jen se tím oddálí kvetení.
Zdřevnatělé muškáty, 6.3.2018
Nechal bych to jak je, maximálně ostříhat neobrostlé klacíky. Jsou ve velmi pěkném stavu, začněte zalévat a můžete i mírně přihnojit. Světla mají dost, zdá se.
Bude takovéto pařeniště fungovat?, 4.3.2018
Tak od poloviny května.
Určení odrůdy - byl jsem napálen?, 3.3.2018
Teda vy tu hrušku nenávidíte. Jakoby cosi Freudovského. Tak kontaktujte antimonopolní úřad, oni se tím určitě budou zabývat. A nenapadlo vás proč ti vidiečania tu Konferenci tolik pěstují? Když je tak hnusná. Asi jsem taky pomýlenej, měli jsme jí na... celý příspěvek >
Určení odrůdy - byl jsem napálen?, 28.2.2018
Prot gustu žádný dišputát. Když vám chutnají jen kořenité, je to vaše věc. Tady se více pisatelů shodlo, že Konference je kvalitní a chutná hruška aniž by měřili kořenitost. A mimochodem, proč to "velakrát" jíte, když vám to nechutná?
Svícení při pěstování sadby, 28.2.2018
Jen technická. Každý nekouří, že. Kdysi se to přepočítávalo na piva. A kdo kouří, stejně si ty cigára neodpustí kvůli rajčeti. Druhak ty watty jsou pro kočku, protože neznáme účinnost. A tedy světelný tok. Když byly žárovky, šlo to, byly všechny... celý příspěvek >
Přikrývání stromků, 28.2.2018
Ano, věř a víra Tvá... Ale mám pocit, že se tu udělal jakýsi úkrok stranou. Tento způsob ochrany se dá použít zjara, když hrozí krátký pokles slabě pod nulu a jednou, dvakrát. Ne v plné zimě, kdy týden jsou mrazy pod -10.
Přikrývání stromků, 27.2.2018
U nás v noci -20,5, takže broskvoně budou opět jen na dřevo. Kdoví, jestli se z toho dá plést.
Přikrývání stromků, 27.2.2018
Led není dobrý vodič - tepla tedy. Princip je v tom, že voda při mrznutí vydává skupenské teplo, tedy vlastně okolí ohřívá těsně než zmrzne. Led pak nedovolí další pokles teploty větví pod 0.
Vilma, Venus, Aztek, 26.2.2018
Já naopak mám s Vilmou stejnou zkušenost jako Daniela, zrají postupně až do podzimu. Venus podobně, ale nějak mi tam nesedí chuť, zápisky teď nemám, snad je kyselejší či co. Ale záleží na poloze.
Určení odrůdy - byl jsem napálen?, 26.2.2018
Řekl bych, že s píš provokujete, než pravdivě hodnotíte. To co je na fotce, svým vzhledem Konferencím i v mých podmínkách nesahá ani ke kotníkům, i když je to červené. Pokud jde o chuť, já jsem za ni U NÁS vděčný. Když je někdo v I. poloze na... celý příspěvek >
Přikrývání stromků, 26.2.2018
Z hlediska fyziky to smysl nemá. V tom obalu chybí zdroj tepla, které by ten obal zadržoval. Větve jsou studené a nemá je co ohřát, takže stejně chladnou, možná trochu pomaleji než nekryté. Může to snad pomoci proti vysušení mrazem a sluncem, ale... celý příspěvek >
Jak jste spokojeni s Nancyskou?, 24.2.2018
Všechny tři mám na žilience v úrodné těžší černozemi, s možností závlahy, v klimatické zóně 1, na dobře osluněném mírném jižním svahu. To vono to polohou nebude!! Děláte si srandu?
Jak jste spokojeni s Nancyskou?, 24.2.2018
Tedy mísím se do debaty, nemaje pověření. Mně se podobně jeví Bellamira. V reklamních letácích aromatická, u mne na zahradě jen sladká, ani se pomalu nepozná, co jíte, není tam ani náznak nějaké "švestkovité" (nechytat za slovo) příchuti, ani vůně.... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika