Příspěvky uživatele - 178.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
O jakou rostlinu se jedná, 18.5.2014
Tipla bych tu vrbu Konvalinka
Poněkud hloupější slepice, 18.5.2014
Tak já se vyjádřím i k tomu šlohnutí slípky, u nás to běžně dělá liška. Kuna jim spíš prokouše krky, ale liška zanese mladým do nory. Pták v noci to nebude, neb nelítají a za druhé, slípky byly pod plachtou, takže by je tam neviděl ani třeba výr,... celý příspěvek >
Choroby, 17.5.2014
Takto - Substral Careo tyčinky 10ks
Herbicidy v trvalkách, 15.5.2014
Děkujeme za typ, ale je tu také: Přípravek působí selektivně jako listový translokační herbicid proti trávovitým plevelům, a to jednoletým i vytrvalým (s výjimkou lipnice roční a kostřavy červené)...Proboha, to není nic, co zlikviduje i kostřavu,... celý příspěvek >
Kterou popínavku?, 15.5.2014
Jestli pod tou trávou u obrubníku je beton? tak jedině tak, jako to sama navrhujete: nechat růst dolů. Jednodušší by to bylo s nějakou rychle rostoucí letničkou. Jinak jedině větší koryto s nějakýma koniferama, i převislýma(i mezi to by šlo dát... celý příspěvek >
Mlok?, 15.5.2014
Aha, ještě dodatek: koukala jsem na Naturfoto na mloky, čolky... a podle proužkovaných nožiček, co jsou u vašeho trošku vidět a tvaru hlavy, bych řekla, že je to čolek
Mlok?, 15.5.2014
Ježíš nádhera To vám teda závidím, takový,,úlovek" ještě, že to přežil. Možná by jste to měla písnout někam na vaše CHKO. Otázkou je, jestli by vám pak nezabrali zahradu jako,,chráněné území" Dělám si legraci, pokud jsou tak,,ochránci" jako ti naši... celý příspěvek >
Já už zkoušela všechno, jeden záhon jsem i komplet zrenovovala: vyryla kytky, všechnu trávu, kytky zpátky vysadila... Sem tam se ještě nějaká objeví, ale snažím se ji tahat hned jak zahlédnu, aby se mi úspěšně nerozrostla a hlavně neprorostla mi... celý příspěvek >
Ne, neublíží, klidně použijte. Ovšem pokud vám tam vysemenila, či prorostla kostřava z trávníků... jste v pr... stejně jako já Na tu zatím nevymysleli nic Fakt nevím, proč není alespoň jeden jediný postřik na VŠECHNY jednoděložné plevele! Konvalinka
Divná begonie, 14.5.2014
Tak ale zase vám může snacha poděkovat(zadavatelce), jak jste jí tu kalu hezky vypěstovala Samotné by se jí to třeba takhle nepovedlo
Určení rostliny, 14.5.2014
a trvalo to snad jen nějakých deset, patnáct minut - pane Josefe, Vy jste fakt číslo Ale smekám, hluboká poklona, nad Vašimi znalostmi a trpělivostí Konvalinka
Co je to za květinu?, 12.5.2014
Nápodobně, když jsem viděla dvojku, myslela jsem, že je to vtip
Pnoucí růže - odolná, remontující, vonná s plnými květy?, 10.5.2014
U mně se růžím moc nedaří, v tuhých zimách mi namrzají, ale tuhle, co jste hodila odkaz... tu bych si u Pelců vybrala taky. Tedy vybrala jsem si ji, aniž bych viděla váš odkaz Vaše růže jsou nádherné, Veich... mám také, ale zdaleka ne tak krásně... celý příspěvek >
Japonské javory - jejich přehled, 10.5.2014
Celkem dost kultivarů přehledně s fotkama a popisem (větším po rozkliknutí) má i Havlis... když něco řeším, jdu tam
Jak se zbavit přesličky, 9.5.2014
V kytkách mám plno bylin a pleju. Pokud je to na louce, úhoru - je to bylina. Pokud mi ovšem vyrazí v polovině partů s kytkama - je to plevel. Ano, záležitost víceméně vizuelní, škodí snad jen pár druhů, jako třeba svlačec, který mi je tak omotá, že... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika