|
Příspěvky uživatele - 178.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za škůdce?, 16.6.2014 Vypadá to jako larva některého ze slunéček, rozhodně to není škůdce, ale požírač mšic. Konvalinka |  | Dracena usychá i hnije, 15.6.2014 Vidím tam oboje i červce i molice Konvalinka |  |
|  | Úhyn ryb v zahradním jezírku střední velikosti, 15.6.2014 Studniční voda bývá moc tvrdá, někdo má i moc železitou. Možná to zpočátku nevadilo, ale se dalším dopouštěním vody nastřádalo některého prvku příliš... Vím jen, že studniční voda do jezírka není ideální, ale nevím úplně proč A žádný odborník kolem... celý příspěvek > |  | Určení rostliny, 15.6.2014 Ten brouk je sice vidět blbě, ale vzhledem k tomu, že ho mám taky na zahradě hojnost, řekla bych, že by to mohl být zlatohlávek skvrnitý. Zkuste si najít foto a porovnat. Konvalinka |  | Poznáte rostlinu?, 14.6.2014 Šrucha zelná, neboli portulaca. Konvalinka |  | Úhyn ryb v zahradním jezírku střední velikosti, 14.6.2014 Nejsem rozhodně na jezírka odborník přesto, že ho mám. My máme ale průtočné, s potoční vodou. Ryba nám uhyne sporadicky, spíše věkem. Nečistíme, nefiltrujeme... je to biotop. Bude něco špatně s vodou. Buďto se vám tam dostala nějaká plíseň, nebo... celý příspěvek > |  | Mulčování, 11.6.2014 To mne překvapuje, že štěpka rostlinám nevadí?! Když jsem měla nové výsadby kytek (a bylo to ještě jako,,noty na buben") zamulčovány kůrou, rostliny jen živořily, nijak se nerozrůstaly a dařilo se jen tomu plevelu Pak jsem se naštvala a vyhrabala... celý příspěvek > |  | Mulčování, 11.6.2014 Že má cibule raději sucho vím, nikdy jsme ji nezalévali, i když sucha nás tu trápí už pár let po sobě. Ale aby to bylo už takhle zjara... mám už celkem hrůzu z toho, jak to bude pokračovat... Od začátku roku skoro nepršelo, něco málo v březnu, ale to... celý příspěvek > |  | Mulčování, 11.6.2014 Dobrý den, každoročně mulčuju posekanou trávou mezi řádky zeleniny. Sadím ale smíšenou kulturu: řádek cibule, 2 řádky mrkve, řádek česneku, dva řádky petržele, dva řádky cibule, atd různě pořád dokola... Dneska mne u toho napadlo, jestli mi cibule(a... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit včel?, 9.6.2014 A proč by se chov včel do,,dnešní moderní zástavby" nehodil? jako že: jablka jsou přece v supermarketu a s kytkama je akorát práce? Do dnešní moderní zástavby se hodí tedy co? Jen slunečník a houpačka a rodinka vyvalená na zahradě a nedej bože se tam... celý příspěvek > |  |
|  | Makleaya chřadne, 7.6.2014 Děkuju pane Josefekonečně se nade mnou někdo smiloval máte u okecku rašelinu, nebo je vaše půda přirozeně bez vápna? Tady je půda jílová, těžká, jestli je v ní vápno netuším, ale zase se mi tu daří i rostlinám mající v oblibě kyselejší půdy,... celý příspěvek > |  | Jméno květiny, 7.6.2014 Ano myslím, že je to Cerisse Queen, ten název je mi povědomý. Všem děkuju za radu, jak devaterníky stříhat, bála jsem se je vzít nůžkama víc. Devaterníky jsem před pár lety ještě vůbec neznala, protože se psalo, že jsou choulostivější, tak jsem je k... celý příspěvek > |  | Makleaya chřadne, 5.6.2014  Dobrý den, měla jsem krásný záhon okecku, ale je čím dál tím bídnější, nedaří se jí. Zkoušela jsem záhon vyhnojit uleželým koňským hnojem - nepomohlo, Cererit - nic, NPK - nic. Vůbec se nemnoží, ubývá, už mi tam zbylo jen pár rostlin, které vypadjí... celý příspěvek > |  | Jméno květiny, 5.6.2014  Jsem se nepřihlásila, tak mne to pustilo jen k jednomu obrázku. Takže ještě pohled, jak se mu nedaří...
|  | Jméno květiny, 5.6.2014  Jéé, tak to vám docela závidím Nevím, co devaterník ke svému životu potřebuje respective, co mu chybí, ale mně spíš živoří Tak ten jeden je červený a stejný či hodně podobý tomu Vašemu, ten druhý jak jsem říkala bíle-žlutý |  |
 |
|
|
|