|
Příspěvky uživatele - 217.134
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pnoucí růže - co s ní?, 2.6.2015 Děkuji za rady :) |  | Pnoucí růže - co s ní?, 1.6.2015 Děkuji i tady :) |  |
|  | Jak mám ostříhat na podzim clematisy?, 1.6.2015 Moc děkuji :) |  | Pnoucí růže - co s ní?, 1.6.2015  Dobrý večer,
poradíte mi, prosím, někdo, co s touto růží? Na fotce není moc vidět našedlé "pavučinky" kolem poupat a rezaté až černé fleky na listech - je to padlí??? Mám ji postříkat? A jak se řeže taková pnouc růže? |  | Jak mám ostříhat na podzim clematisy?, 1.6.2015  Bill McKenzie :) |  | Jak mám ostříhat na podzim clematisy?, 1.6.2015  a ještě další - tenhle je hodně vytáhlý a dost proschlý
|  | Jak mám ostříhat na podzim clematisy?, 1.6.2015  a další |  | Jak mám ostříhat na podzim clematisy?, 1.6.2015  Dobrý dne,
letos jsme koupili domek se založenou zahradou. Mám na jí několik clematisů a nevím, jak moc je stříhat či nestříhat, abych je nepoškodila a zároveň na nich neměla takové ty suché "stonky". Poraďte, prosím, Děkuji :) |  | Popínavka 19m, 27.5.2015 Až teď jsem si všimla, že jste na jižní straně, tak tam by nešel, má rád stín :) |  | Popínavka 19m, 27.5.2015  Napadnul mě ještě podražec - je to liána. První "sloup" vpravo - jeho šlahouny jsem teď všude, musím ho nějka zkrotit :) |  |
|  | Popínavka do stínu, 25.5.2015  Já mám na zahradě podražec, je to popínavá liána. Ale je fakt veliká :) Je to ten první "sloup" vpravo :) |  | Vrba?, 21.5.2015 Děkuji :) |  | Vrba?, 20.5.2015 Děkuji všem za rady :) a kdy se stříhají vrby? nějak se mi začíná rozrůstat, tak kdy ji mám začít krotit :) |  | Vrba?, 19.5.2015  Myslím, že má lístky víc stříbrné a jiné květy. Na zvětěšeném obrázku jsou vidět a našla jsem i pár květů do červena, tak nevím. Děkuji za odpověď |  | Vrba?, 18.5.2015  Dobrý den,
ráda bych se dozvěděla, o jaký druh vrby se jedná a kdy se stříhá. Děkuji Monika |  |
 |
|
|
|