|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Citronovník - opadávání listů, 8.4.2013 Pokud je v teple tak shodí listy, navíc potřebuje chladno na podporu kvetení...no, já bych to neviděl tak rezolutně. Mám citronek přes zimu v pokoji s teplotou kolem 20°C, před pár dny na něm dozrál citron, listy neshodil a nyní má spoustu pupenů,... celý příspěvek > |  | Citronovník - opadávání listů, 8.4.2013 zarodil a vznikli asi 4 malé plody. nasledne asi po 3 - tyž odrazu uschli listy a pomali opadavaju....Několikrát se mi stalo, že mi citroník uschnul potom, co na něm dozrály citrony. Vždycky to byl celkem malý stromek a citrony byly na ten stromek... celý příspěvek > |  |
|  | Šunka bez rychlosolí, 7.4.2013 Ale pršut a dušená šunka jsou dvě naprosto rozdílné potraviny, aspoň pro mne.
Výroba domací dušené šunky je velmi jednoduchá, stačí k tomu jen šunkovar, který mají za cenu něco přes sto korun v kdejakém obchodě. Pro výrobu dušené šunky nemusíte... celý příspěvek > |  |
|
|
|