|
Příspěvky uživatele - 247.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Uši u vlčáka, 17.12.2013 No já jsem ý barbar, třeba včera jsem chlupárnám hodil hlavu s amura. To je teprv ostrých kostí! A výsledek? Chlupárny to sežraly a dnes vesele běhají po dvorku. |  | Plašiče - funguje to nebo to jsou vyhozené peníze?, 17.12.2013 Moje zkušenost s vlčákem a slepicema je ta, že vlčák zakousl každou slepici, ke které se dostal, včetně našich. Takže se moc na obranu slepic proti kunám a podobným neosvědčil. V tomto ohledu nadělal víc škody jak užitku. |  |
|  | Uši u vlčáka, 13.12.2013 Ty veprove nozky pro tri mesicni stene nejsou moc vhodne, protoze je nerouzkouse, to az tak starsi tak pulrocni, to pisu o vlcakovi. Malym psum nema smysl to vubebec davat, protoze ty kosti nerozkousou. Snad jen jako hracka, aby to ozuzlavali. Stejne... celý příspěvek > |  | Uši u vlčáka, 13.12.2013 No vite Lido vy zase pisete o necem co nemate zazite z praxe. Jen tak casto mam dojem papouskujete neco co jste nekde cetla. Ono totiz to tri ctyr mesicni stene ten krk nekouse, ale zhltne ho cely. |  | Uši u vlčáka, 11.12.2013 Tak to urcite ne. Usi se stavi snad uz ve 3 az 4 mesici. Sice jsme meli stene vlcaka naposledy nekdy pred vice nez deseti lety, ale toto si jeste tak trochu pamatuji. A co staveni usi pomuze? My jsme stenatum davali varene kureci krky, tak dva tri... celý příspěvek > |  | Kosti, močůvka a jiné alternativní zdroje fosforu, 5.12.2013 Již byl publikován v Izraeli....a kdo je autor? Ty nebo tvůj brácha? |  | Kosti, močůvka a jiné alternativní zdroje fosforu, 5.12.2013 A které, ty co napsal stejný trouba jako ty? A co je vydal Spolek troubů pro dodávání fosforu močí? |  | Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 5.12.2013 Stando!!!
Pořád čekám na ty rovnice jak vzniká kyanovodík z dusíkatého vápna. tak už se nedej prosit a napiš nám je. |  | Kosti, močůvka a jiné alternativní zdroje fosforu, 5.12.2013 Sušina z moči je nejbohatším zdrojem fosforu....No Stando, vidím, že jsi našel Wikipedii, no škoda, že sis tam nenašel i hesla jako je třeba Moč nebo Močůvka, třeba bys pak zjistil, že jestli obsahují tyto věci fosfor, tak v tak mizivém množství, že... celý příspěvek > |  | Listovka, 5.12.2013 Listovka po oddýchání části dusíkatých látek při tlení může mít vyšší obsah spalitelných látek než původní listí....To nějak nechápu, můžete to nějak rozvést na příkladu? |  |
|  | Síran, sůl, 4.12.2013 takže třeba 10 % chloridu sodného /hrubým odhadem...a nejspíš ničím nepodloženým. Proč by měl být všechen sodík ve formě chloridu? |  | Síran, sůl, 4.12.2013 Ta 40% bude obsahovat NaCl jako balast...Což samozřejmě není asi pravda, podívejte se někdy na pytlík s tím hnojivem, náhodou ho mám doma a je tam sodíku 3%. Takže to určitě nesedí. Ne že by tam nemohl být, ale s toho složení na pytlíku se nedá... celý příspěvek > |  | Podzimní termín výsadby broskvoní, 4.12.2013 Když jsem sadil broskve na podzim, tak jsem s nimi takové kejkle nedělal. Ale zato je možné a hodně pravděpodobné, že jsem jim pokrátil větvičky hodně už na podzim a tím se výrazně zmenšila plocha pro odpar a tedy se snížila šance, že stromek uschne.... celý příspěvek > |  | Jak zúžitovat králičí maso, 4.12.2013 No jo, ale ti o kterých píšu, že nejedí králičí maso, jsou z dědin a králičím masem byli doma krmeni odmalička. |  | Síran, sůl, 4.12.2013 A to je který? Ten váš příspěvek je totiž nějaký zmatený. Chlorid má na kilo hnojiva víc draslíku a pochopitelně i víc chloru. Síran má na kilo hnojiva míň draslíku a žádný chlor. |  |
 |
|
|
|