Příspěvky uživatele - 247.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uši u vlčáka, 17.12.2013
No já jsem ý barbar, třeba včera jsem chlupárnám hodil hlavu s amura. To je teprv ostrých kostí!  A výsledek? Chlupárny to sežraly a dnes vesele běhají po dvorku.
Plašiče - funguje to nebo to jsou vyhozené peníze?, 17.12.2013
Moje zkušenost s vlčákem a slepicema je ta, že vlčák zakousl každou slepici, ke které se dostal, včetně našich. Takže se moc na obranu slepic proti kunám a podobným neosvědčil. V tomto ohledu nadělal víc škody jak užitku.
Uši u vlčáka, 13.12.2013
Ty veprove nozky pro tri mesicni stene nejsou moc vhodne, protoze je nerouzkouse, to az tak starsi tak pulrocni, to pisu o vlcakovi. Malym psum nema smysl to vubebec davat, protoze ty kosti nerozkousou. Snad jen jako hracka, aby to ozuzlavali. Stejne... celý příspěvek >
Uši u vlčáka, 13.12.2013
No vite Lido vy zase pisete o necem co nemate zazite z praxe. Jen tak casto mam dojem papouskujete neco co jste nekde cetla. Ono totiz to tri ctyr mesicni stene ten krk nekouse, ale zhltne ho cely.
Uši u vlčáka, 11.12.2013
Tak to urcite ne. Usi se stavi snad uz ve 3 az 4 mesici. Sice jsme meli stene vlcaka naposledy nekdy pred vice nez deseti lety, ale toto si jeste tak trochu pamatuji. A co staveni usi pomuze? My jsme stenatum davali varene kureci krky, tak dva tri... celý příspěvek >
Kosti, močůvka a jiné alternativní zdroje fosforu, 5.12.2013
Již byl publikován v Izraeli....a kdo je autor? Ty nebo tvůj brácha?
A které, ty co napsal stejný trouba jako ty? A co je vydal Spolek troubů pro dodávání fosforu močí?
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 5.12.2013
Stando!!! Pořád čekám na ty rovnice jak vzniká kyanovodík z dusíkatého vápna. tak už se nedej prosit a napiš nám je.
Sušina z moči je nejbohatším zdrojem fosforu....No Stando, vidím, že jsi našel Wikipedii, no škoda, že sis tam nenašel i hesla jako je třeba Moč nebo Močůvka, třeba bys pak zjistil, že jestli obsahují tyto věci fosfor, tak v tak mizivém množství, že... celý příspěvek >
Listovka, 5.12.2013
Listovka po oddýchání části dusíkatých látek při tlení může mít vyšší obsah spalitelných látek než původní listí....To nějak nechápu, můžete to nějak rozvést na příkladu?
Síran, sůl, 4.12.2013
takže třeba 10 % chloridu sodného /hrubým odhadem...a nejspíš ničím nepodloženým. Proč by měl být všechen sodík ve formě chloridu?
Síran, sůl, 4.12.2013
Ta 40% bude obsahovat NaCl jako balast...Což  samozřejmě není asi pravda, podívejte se někdy na pytlík s tím hnojivem, náhodou ho mám doma a je tam sodíku 3%. Takže to určitě nesedí. Ne že by tam nemohl být, ale s toho složení na pytlíku se nedá... celý příspěvek >
Podzimní termín výsadby broskvoní, 4.12.2013
Když jsem sadil broskve na podzim, tak jsem s nimi takové kejkle nedělal. Ale zato je možné a hodně pravděpodobné, že jsem jim pokrátil větvičky hodně už na podzim a tím se výrazně zmenšila plocha pro odpar a tedy se snížila šance, že stromek uschne.... celý příspěvek >
Jak zúžitovat králičí maso, 4.12.2013
No jo, ale ti o kterých píšu, že nejedí králičí maso, jsou z dědin a králičím masem byli doma krmeni odmalička.
Síran, sůl, 4.12.2013
A to je který? Ten váš příspěvek je totiž nějaký zmatený. Chlorid má na kilo hnojiva víc draslíku a pochopitelně i víc chloru. Síran má na kilo hnojiva míň draslíku a žádný chlor.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika