Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poškození listů na jabloni, 13.5.2016
Je. Calypso, Mospilan, Reldan...
Cisteni postrikovace, 10.5.2016
Já jen vodou, několikrát, včetně hadice, trysek atd. Jinak se dá použít i roztok sody. Na herbicidy je lepší mít jeden postřikovač k tomu vyhrazený.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 6.5.2016
Dnes jsem stříknul proti pilatce, padlí a strupovitosti (Calypso+Mythos+ Talent). Plátky už hodně opadávají.
Jarne mraziky 2016, 30.4.2016
Lído, schválně jsem si dnes zajel autem a ořešáky po našem okolí celkem OK. Záleží strom od stromu... U mně. až na tu révu, škody snad žádné.
Jarne mraziky 2016, 29.4.2016
U nás v Hradci Králové bylo na volném prostranství ve dvou metrech ráno -2°C. Vše snad OK. Jen u révy nevím. Narašená byla jen málo, ale spálená je. Třeba jen ty vrchní lístky. Réva u zdi OK.
Jarne mraziky 2016, 28.4.2016
Pokud nezačnou plůdky opadávat, tak to tak zlé nebude...
Calypso, 27.4.2016
Taky si myslím. Calypso má široké spektrum účinku, tedy savé i žravé. A pilatky jsou zrovna žravé.
Mráz - malé plůdky meruněk, 25.4.2016
Dnes mně mráz roztrhl rozstřikovač na hadici. Takže mrzlo fest. Teď je v u nás v HK na volném prostranství ve dvou metrech +0,3°C, tráva začíná šustit, takže při zemi už mrzne. Přitom na domě je +4°C. Ale zajímavé je, že žádné květy broskvoní,... celý příspěvek >
Zákaz používania Roundupu, 24.4.2016
Vypadá to, že bude ukončen v roce 2017, pokud nebude nová registrace s omezením v používání. Samozřejmě bude v určitých indikacích nahrazen jinými látkami. Desikanty, graminicidy a dalšími herbicidy. Takže bych moc nejásal. Aby to nebylo z bláta do... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 24.4.2016
Je. Obaleč jabloňový nebo pupenový. Zkoušel jsem zdeformovaný "pupen" rozebrat a zlikvidovat ho mechanicky, ale moc to nejde. Pupen by se poškodil. Takže Reldan. Ale jen ten jeden stromek.
Nemoc nebo skudce na hrusni, 24.4.2016
Tohle je hálčivec hrušňový. Mělo by pomoci Sanmite, event. Nissorun. Vlnovník hrušňový dělá puchýřky, ale až později.
Prosím o identifikaci, 24.4.2016
Řebčík královský.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 24.4.2016
Taky jsem je ("pupenové") zaznamenal, ale ještě to jde. Zasahoval jsem jen na špičáku, kde jsem plánoval korunku.
Nemoc nebo skudce na hrusni, 23.4.2016
On to bude spíš hálčivec hrušňový. Vloni jsem použil úspěšně Sanmite.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 23.4.2016
Včera jsem vzhledem k vývoji počasí narychlo stříknul Tercelem. Myslím, že to bylo dobré rozhodnutí. Pokud bude takhle chladno a deštivo (dlouhé kvetení), bude vhodné ošetřit i v době květu (hlavně nerezistenty a odrůdy náchylné ke kališní hnilobě)... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika