Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 2.6.2016
Pan Vinšálek se nehlásí, tak odpovím. Triazolový fingicid je třeba Score, Talent, Topas, Horizon... TM je zkratka "tank-mix" pro směs připravenou v nádrži. Koncentrace jsou stejné, event. nižší, ale z doporučeného rozmezí. Z důvodu vzniku rezistence.... celý příspěvek >
Pokroucené a proděravělé listy a malé listy žloutnou, 2.6.2016
Pokroucené listy bych neřešil, některé odrůdy je mají. Dírky mohou být od krup. Já mám kolem kmenů kruh bez trávy aspoň o průměru 1 m. Hlavně u mladých stromků, ale i u starších. Tráva bere živiny a vodu, takže se v případě zatravnění musí i více... celý příspěvek >
Habr, 1.6.2016
Kvete.
Kdo pozná rostlinu?, 30.5.2016
Možná nějaký bavlník...
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 29.5.2016
Mně to připadá nějak brzo. Zhruba před 14 dny jsem také zaregistroval větší nálet, pak dlouho nic, a pak až teď. Ale zase nic velkého. Ty závrtky jsou asi od pilatky jablečné. I podle AMETu je ještě čas. Já to vidím na postřik larvicidem v Hradci... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 29.5.2016
Dnes obaleči 4. Vypadá to na opravdový začátek.
Jak se zbavit mšice na hrusni, 28.5.2016
Tak zkuste Calypso, Mospilan, event. Decis nebo Karate. Na Reldan (organofosfát) mohou být rezistentní.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 27.5.2016
Talent a Thiram míchat je velmi vhodné (obecně DMI s kontaktními). Včera jsem stříknul Talent + Mythos. Listy jsou čisté, bez strupovitosti a padlí, takže to asi bude předposlední fungicidní postřik. Poslední udělám spolu s insekticidním proti první... celý příspěvek >
Habr- co je to za škůdce nebo nemoc?, 25.5.2016
Hálčivec na habru a lalokonosec na rhododendronu.
Rajčata rostlinky plíseň, 23.5.2016
Tipnul bych plíseň šedou nebo septoriózu.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 21.5.2016
11. května se jich chytilo 16. Pak bylo chladno, takže žádný. Včera (20.5.) jeden...
Příprava pozemku na výsadbu vinice, 19.5.2016
Ke kořenům lze dát jen trochu dobře vyzrálého kompostu, žádné hnojivo. Mohlo by kořeny popálit. Ani není dobré sazenice hnojit. Z bujně rostoucího výhonu se špatně vytváří kmínek. Růst se podpoří hlavně zpracováním půdy a zálivkou. Když tedy ke... celý příspěvek >
Nemoc révy, 17.5.2016
Stříkal jste něčím? Může to být spálené po postřiku. Některá odrůda může být citlivější.
Japonská hrušeň, nemoc?, 15.5.2016
Ošetřuje se na začátku a na konci kvetení mědí nebo Aliette. Všechny napadené části odstranit. Nevím, jak je to teď s ohlašovací povinností. Docela hodně informací je na internetu.
Japonská hrušeň, nemoc?, 14.5.2016
Spála růžokvětých.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika