Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím o určení velmi chutné staré odrůdy, 10.10.2016
Spartan jsem zlikvidoval někdy před šesti lety. Tady se mně nezdá to žíhání. To ten můj Spartan takhle výrazné neměl.
Prosím o určení velmi chutné staré odrůdy, 10.10.2016
Trošku jako Spartan...
Bataty, 9.10.2016
Jsou uvnitř oranžové...
Bataty, 9.10.2016 Obsahuje fotku
Tak to je letošní úroda z jedné rostliny z přezimovaných řízků z roku 2015. Myslím, že ta mateční hlíza byla z Lidlu. Žádnou velkou péči neměly. Nasázeny byly mezi révou. Z výhonů (vlevo) udělám zase řízky.
Jaké odrůdy do 650 m n. m, 8.10.2016
V podstatě všechny jsou hodně citlivé na strupovitost i padlí. To může být problém na horách, kde je vlhko. Idared je teplomilnější, musí vyzrát, aby byl chutný. I u mně v HK (235 mnm) jsou znát rozdíly v chuti v jednotlivých letech. Místo Idaredu... celý příspěvek >
Muze to byt hrusen Konference?, 8.10.2016 Obsahuje fotku
Myslím, že by to mohla být. Vyfotím ty naše. Takové ty hodně lahvovité jsou už snědené.
Náhrada za Idared, 8.10.2016
Já jsem letos všechny plůdky otrhal, aby stromek zesílil. Tak chuť posoudím snad příští rok. Ale vybarvené je máte hezky, líp, než ty moje vloni.
Název rostliny, 8.10.2016
Jo, jo. Taky jsem je jeden rok pěstoval. Nikdo to nejedl, nic to neržralo. Ale do vázy dobrý.
Název rostliny, 8.10.2016
Topinambur?
Problém se zelím, 5.10.2016
20 g soli na 1 l vody, převařit a nechat vychladnout. Musí být stále potopené. Já doléval asi po týdnu.
Co je to za bylinku?, 4.10.2016
Bude to on. Čeleď miříkovité je dost děsná...
Co je to za bylinku?, 4.10.2016
Vypadá to jako fenykl.
Topaz nepřekonaný, 3.10.2016
Včera večer a v noci pršelo a už jsou hned vybarvenější. Nejvíce ty dole. Každý den je znát. Ještě přízemní mrazík a budu sklízet.
Topaz nepřekonaný, 2.10.2016
Mně ještě docela drží a vybarvené taky moc nejsou. Noční chlad a vlhko je teprve vybarví. Mám je ale letos dost rzivé (i Golden Del.). Asi díky mrazíkům po odkvětu.
Doporučte jabloně, 1.10.2016
Podzimní by stačila jen jedna a rozšířil bych ty zimní. Podzimní odrůdy většinou dlouho nelze skladovat. V tuto dobu se už dají jíst i některé zimní odrůdy. Např. výše uvedená Bohemia. Koukal jsem, že se už prodává (Terno).
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika