Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cesnek mi nejde jako babicce, 27.11.2016
Hovoří o 3. říjnu. Ale ta hrušeň mně jako Konference moc nepřipadá.
Cesnek mi nejde jako babicce, 27.11.2016
Včera jsem zkoumal rašení - asi dvoucentimetrové půčky. Kořeny bohaté. Výsadba 15.10. .
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 21.11.2016
Podzimní postřik nenahradí ten předjarní, ale pokud mně nedělá problém ho provést, tak bych ho udělal. Už ho mám hotový. V mém případě je to otázka několika minut. Houba přezimuje hlavně na povrchu větévek, v pupenech a vhodné jsou pro ni i jizvy po... celý příspěvek >
Jílovitá voda ze studny, 19.11.2016
Mám stejný problém. Vrt je minimálně 15 let starý, voda je stále vhodná jen na zalévání. Ani auto s ní nelze umýt. Poradili dolů nasypat kačírek a čerpadlo umístit výše, ale nepomohlo to. Ještě se prý může stát, že se hornina, jak se v ní vymývají... celý příspěvek >
Konzervace moštu sorbabem, 8.11.2016
Dělal jsem to a výsledek byl dobrý. Jedna Pomůcka Dr. Oetkera na 4 litry moštu. Mošt se musí zahřát na cca 80°C, aby s zničily enzymy, které rozkládají. Vychladlé pak do PET. Vypili jsme ho do konce roku.
Podzimní mšice, 6.11.2016
Nechal bych to až na jaro. Asi to je mšice hnízdotvotná, teď na podzim nalétává na broskvoně a klade vajíčka, která přezimují. Já jsem měl obalené mšicemi čemeřice. Ty jsem ošetřil před týdnem Reldanem.
Nákaza česneku, 5.11.2016
Mrkněte do googlu na vlnovníka česnekového.
Jak pěstovat ozimou cibuli?, 1.11.2016
Hlavně se vyplaví dusík... Ale cibule se dá krásně pěstovat z přepěstované sadby, když nemáte záhon ještě volný. Podobně jako pór.
Jak pěstovat ozimou cibuli?, 31.10.2016
Já ji (Radar) mám nasázenou už 14 dnů, začíná tu a tam rašit. Nic s ní nedělám, až na jaře dám malinko Cereritu. Proti vrtalce (ne houbomilce) část, kterou nesníme nazeleno, ošetřím Decisem. Ozimé cibule a brzy vysázená sazečka jí šmakují. A mám... celý příspěvek >
Nákaza česneku, 29.10.2016
Vlnovník česnekový, nic jiného mně nenapadá.
Česnek 2015, 28.10.2016
Zkušenost mám, že česneku to na škodu není, i když vyleze.
Česnek 2015, 28.10.2016
Nematlám se v blátě a neprší mně za krk. I ten pozdě vysázený může vylézt, záleží na počasí. Půda je prochladlá, tak proč nesázet. Po 15.10. žádný problém. Takové to vyčkávání, jako že dnes nasázím a zítra zamrzne, mně připadá trochu zbytečné. Kdy se... celý příspěvek >
Česnek 2015, 28.10.2016
Dnes mám česnek asi dva týdny v zemi, neraší a má cca 2 cm kořínky.
Bataty, 28.10.2016 Obsahuje fotku
Tohle jsou ve vodě zakořeněné řízky dnes (zůstanou jen nejmladší listy, spodní opadají). Dám je do květináčků a při asi 12-15°C na okně přezimuju. Moc nezalévám. A na jaře po zmrzlých vysadím. Takovou mám zkušenost od loňska.
Co Vaše réva 2016, 25.10.2016
Mně letos dozrála u Pleven ustojčivyj (V25/20) i třetí "generace" hroznů. Druhá byla nejkvalitnější. Mají tyto hrozny na zálístcích nějaký název?
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika