Příspěvky uživatele - 4.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co mi napadlo sukulent?, 26.5.2015 Obsahuje fotku
Zdravím Vás, nějaká choroba mi napadla vzrostlou Tlustici, souvislý bílý povlak na listech, vypadají jako plesnivé,,, co s tím, nerad bych o ni přišla :o( Děkuji za názory!
Prosím poraďte, co je to za chorobu? - sukulent, 26.5.2015 Obsahuje fotku
Zdravím vás, Tlustici mi napadla nějaká choroba, vypadá jako plíseň, bílý souvislý povlak na listech, už tak na 70% rostliny :o/, rostlina ke krásná vzrostlá, nerada bych o ní přišla :o(Děkuji za rady! 
Je to Vlnatka?, 26.5.2015 Obsahuje fotku
Zdravím vás, něco mi napadlo tlustici, vypadá to, jako by byla plesnivá, bílý povlak na listech, vypadá, jako plíseň, kmen je čistý. Vypadá takto Vlnatka? Děkuji za odpověď :o)!
Co to je? Pomůžete?, 18.5.2015
Super, děkuji, na to bych nepřišla 
Co to je? Pomůžete?, 18.5.2015 Obsahuje fotku
Zdravím všechny, podle květů to nevypadá ani na žádnou okranou třešeň, jabloň atd... co by to mohlo být? Květy jsou v hustých růžových chomáčcích po celé délce větví, stromky zatím střesně vysoké, je z nich udělaná álej v zástavbě... viděla jsem i v... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika