|
Příspěvky uživatele - 79.200
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký beton a kari síť pod bazén a jak vyrovnat, 1.4.2016 Zdravím,
mám prosbu, příští týden jdeme tvořit betonovou desku pod bazén, chci se optat, máme menší kruh Azuro Ibiza, jaký zvolit beton a kari síť? Co jsem četl, tak typ C16/20, dříve B20 a kari síť optimálně 15x15 cm s průměrem výztuhy 6-8... celý příspěvek > |  | Jakou Fiskars lopatu?, 29.3.2016 Zdravím,
aha, no tak teď už je to jedno
Jarda |  |
|  | Co dat okolo bazenu?, 29.3.2016 Zdravím,
kamenný koberec se nám také moc líbí, chtěli bychom ho dát na terasu a poté okolo bazénu, jen se zeptám. Když se bude teprve někdy na konci dubna usazovat, poté zasypávat, kde bude koberec, tak vyleju nějakých 5 cm betonu (co jsem se... celý příspěvek > |  | Příprava pro zapuštěný bazén a následná úprava, 29.3.2016  Zdravím,
tak jsem nakonec sehnal ještě recyklovaný štěrk, hodně narychlo, udusali jsme to žábou a nyní nás čeká betonování. Podklad je pevný, bude stačit cca 8 cm betonu? Jako někde to bude 7, někde 10, máme připravené bednění a pak přemýšlím,... celý příspěvek > |  | Příprava pro zapuštěný bazén a následná úprava, 20.3.2016 Jj, také bych toho chtěl mít co nejvíce, pod bazén určitě beton dáme, to jsme se rozhodli hned na začátku, jde nám pak až o ton prstenec nebo jak bych to nazval ;-)
Jarda |  | Příprava pro zapuštěný bazén a následná úprava, 20.3.2016 Ano, je to ta jejich novinka, uvidíme, až to přivezou a co poradí. Základ nějak připravím, ohledně betonu, mám vybraný typ C 16/20, bude stačit, pokud vybetonuji cca 2-3 týdny před instalací? Vím, že zraje nějakou dobu, na druhou stranu,... celý příspěvek > |  | Příprava pro zapuštěný bazén a následná úprava, 20.3.2016 Zdravím,
ano to píší, ale jakmile jsem se dostavil na prodejnu, tak u tohoto typu bazénu mi okamžitě řekli, že si nedovedou představit, jak by to stavěli na písku... A pak doporučovali i obetonování ;-) Ale vzhledem k tomu co píší v letácích, co... celý příspěvek > |  | Příprava pro zapuštěný bazén a následná úprava, 20.3.2016 Omlouvám se za chybky, ale nelze mi upravit příspěvek, páč jsem ho vložil jako ´host´.
Jarda |  | Příprava pro zapuštěný bazén a následná úprava, 20.3.2016 Zdravím,
tak se na Vás ještě obracím, protože vím, že tady lidé vědí a rádi poradí ;-) Máme po výkopu, na konci dubna nám mají dovézt z mountfieldu bazén Azuro Ibiza a teď nás čeká podklad. Zda asi nerní co řešit, lehce vyrovnám a udusám zeminu,... celý příspěvek > |  | Jak hluboký výkop, 20.3.2016 Zdravím,
moc Vám děkuji za rady a odpovědi, říkal jsem si, že bude lepší, když bude bazén raději výše než níže, například kvůlu padání bordelu či stékání vody po dešti, atd. Díru máme hotovou a teď budeme pokračovat v dalších věceh, ještě otevřu... celý příspěvek > |  |
|  | Jak hluboký výkop, 14.3.2016 Zdravím,
mám dotaz. Za dva dny se u nás bude dělat výkop na bazén 120 cm hluboký, k tomu připočítávám podklad cca 10-15 cm beton, 5 cm štěrk a jsem na 135-140 cm. Tak ale jde mi o jednu věc, tuto hodnotu bych měl n yní k okraji země, do budoucna... celý příspěvek > |  | Jaký makrolon/polykarbonát?, 28.7.2015 Zdravím,
děkuji za reakce, značku mám přesně vybranou, jak píšete Ohledně zastřešení palubkami či OSB deskami, také jsme tady po doporučení uvažovali, ale budeme ji mít až k plotu souseda, museli jsme zažádat o povolení a nechtěli jsme... celý příspěvek > |  | Jaký makrolon/polykarbonát?, 27.7.2015 Zdravím,
mám dotaz ohledně zastřešební střechy u pergoly. Nqakonec to u nás vyhraje makrolon/polykarbonát, nejlépe bronz s hrubší strukturou. A nyní k dotazu, Koukal jsem na klasický plochý, poté komůrkový a nyní trapézový. Tušíte, jaké jsou zde... celý příspěvek > |  | Jaký krumpáč?, 28.6.2015 Zdravím,
po menší odmlce mám dotaz a to na krumpáč. Bohužel v naší zemině ho občas potřebujeme a na hodně místech budeme dávat tzv. neviditelní obrubník a připadá nám na toto nejvhodnější krumpáč. A pak samozřejmě i na další různé zasazování, páč... celý příspěvek > |  | Dosetí či počkat?, 25.5.2015 Martine,
děkuji moc, máte pravdu, čekal jsem to rozhodně lepší, na druhou stranu to u nás nikdo neměl extra růžové, pokud si nenavozil na pozemek několik tun, my stáhli původní o cca 10 cm, navezli slušnou, řekl bych písčitou a zbytek, kam... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|