Příspěvky uživatele - 79.200

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký beton a kari síť pod bazén a jak vyrovnat, 1.4.2016
Zdravím, mám prosbu, příští týden jdeme tvořit betonovou desku pod bazén, chci se optat, máme menší kruh Azuro Ibiza, jaký zvolit beton a kari síť? Co jsem četl, tak typ C16/20, dříve B20 a kari síť optimálně 15x15 cm s průměrem výztuhy 6-8... celý příspěvek >
Jakou Fiskars lopatu?, 29.3.2016
Zdravím, aha, no tak teď už je to jedno  Jarda
Co dat okolo bazenu?, 29.3.2016
Zdravím, kamenný koberec se nám také moc líbí, chtěli bychom ho dát na terasu a poté okolo bazénu, jen se zeptám. Když se bude teprve někdy na konci dubna usazovat, poté zasypávat, kde bude koberec, tak vyleju nějakých 5 cm betonu (co jsem se... celý příspěvek >
Příprava pro zapuštěný bazén a následná úprava, 29.3.2016 Obsahuje fotku
Zdravím, tak jsem nakonec sehnal ještě recyklovaný štěrk, hodně narychlo, udusali jsme to žábou a nyní nás čeká betonování. Podklad je pevný, bude stačit cca 8 cm betonu? Jako někde to bude 7, někde 10, máme připravené bednění a pak přemýšlím,... celý příspěvek >
Příprava pro zapuštěný bazén a následná úprava, 20.3.2016
Jj, také bych toho chtěl mít co nejvíce, pod bazén určitě beton dáme, to jsme se rozhodli hned na začátku, jde nám pak až o ton prstenec nebo jak bych to nazval ;-) Jarda
Ano, je to ta jejich novinka, uvidíme, až to přivezou a co poradí. Základ nějak připravím, ohledně betonu, mám vybraný typ C 16/20, bude stačit, pokud vybetonuji cca 2-3 týdny před instalací? Vím, že zraje nějakou dobu, na druhou stranu,... celý příspěvek >
Zdravím, ano to píší, ale jakmile jsem se dostavil na prodejnu, tak u tohoto typu bazénu mi okamžitě řekli, že si nedovedou představit, jak by to stavěli na písku... A pak doporučovali i obetonování ;-) Ale vzhledem k tomu co píší v letácích, co... celý příspěvek >
Omlouvám se za chybky, ale nelze mi upravit příspěvek, páč jsem ho vložil jako ´host´. Jarda
Zdravím, tak se na Vás ještě obracím, protože vím, že tady lidé vědí a rádi poradí ;-) Máme po výkopu, na konci dubna nám mají dovézt z mountfieldu bazén Azuro Ibiza a teď nás čeká podklad. Zda asi nerní co řešit, lehce vyrovnám a udusám zeminu,... celý příspěvek >
Jak hluboký výkop, 20.3.2016
Zdravím, moc Vám děkuji za rady a odpovědi, říkal jsem si, že bude lepší, když bude bazén raději výše než níže, například kvůlu padání bordelu či stékání vody po dešti, atd. Díru máme hotovou a teď budeme pokračovat v dalších věceh, ještě otevřu... celý příspěvek >
Jak hluboký výkop, 14.3.2016
Zdravím, mám dotaz. Za dva dny se u nás bude dělat výkop na bazén 120 cm hluboký, k tomu připočítávám podklad cca 10-15 cm beton, 5 cm štěrk a jsem na 135-140 cm. Tak ale jde mi o jednu věc, tuto hodnotu bych měl n yní k okraji země, do budoucna... celý příspěvek >
Jaký makrolon/polykarbonát?, 28.7.2015
Zdravím, děkuji za reakce, značku mám přesně vybranou, jak píšete  Ohledně zastřešení palubkami či OSB deskami, také jsme tady po doporučení uvažovali, ale budeme ji mít až k plotu souseda, museli jsme zažádat o povolení a nechtěli jsme... celý příspěvek >
Jaký makrolon/polykarbonát?, 27.7.2015
Zdravím, mám dotaz ohledně zastřešební střechy u pergoly. Nqakonec to u nás vyhraje makrolon/polykarbonát, nejlépe bronz s hrubší strukturou. A nyní k dotazu, Koukal jsem na klasický plochý, poté komůrkový a nyní trapézový. Tušíte, jaké jsou zde... celý příspěvek >
Jaký krumpáč?, 28.6.2015
Zdravím, po menší odmlce mám dotaz a to na krumpáč. Bohužel v naší zemině ho občas potřebujeme a na hodně místech budeme dávat tzv. neviditelní obrubník a připadá nám na toto nejvhodnější krumpáč. A pak samozřejmě i na další různé zasazování, páč... celý příspěvek >
Dosetí či počkat?, 25.5.2015
Martine, děkuji moc, máte pravdu, čekal jsem to rozhodně lepší, na druhou stranu to u nás nikdo neměl extra růžové, pokud si nenavozil na pozemek několik tun, my stáhli původní o cca 10 cm, navezli slušnou, řekl bych písčitou a zbytek, kam... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika