Příspěvky uživatele - 0.246

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaké vybrat čerpadlo, 25.5.2015
Pořád nechápu, proč řešíte, kolik mám povoleno odebrat vody. Je to jedno. Třeba 100 kubíků každý den. Chtěl jsem jen poradit co zkušenosti, abych nekoupil nějaký brak. Proč nabírat vodu do konve či kýble, když jsou čerpadla. Musel bych ještě lézt si... celý příspěvek >
Čerpadlo nebude umístěné natrvalo. Chci zavlažovat, zavlažím a čerpadlo uklidím. Sací výška jak jsem psal cca 3-4 metry. Nevím, co více napsat.
Povolení mám. Musel jsem žádat i na vypouštění dešťové vody. Ale na položenou otázku to nemá vliv. Ptám se na čerpadlo a né na odběr vody. Děkuji.
Dobrý den, obracím se na všechny zahrádkáře s prosbou o radu. Mám za pozemkem potok (menší). Vodu chci využívat k zavlažování. potřebuji čerpadlo. Pokud možno zapnout a jede. Žádné zalévaní, aby táhlo atd. Mělo by zvládat cca 50 metrů délky pozemku... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika