|
Příspěvky uživatele - 246.101
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bylinky pro krásu, vůni i užitek, 17.5.2015  Již řadu let si pěstuji bylinky do čajů i jako koření.Pěstování je nenáročné, určitě to zvládnou i začátečníci.Nejvíce si pěstuji medunku a mátu, které si také suším na zimu.Abych měl stále svůj oblíbený čajík.Bylinky pěstuji v zahrádce i v... celý příspěvek > |  | Mšice na růžích, 17.5.2015  Jestli chcete mít krásné růže, třeba jim pomoci.Letošní příznivé počasí nahrává rozmnožování mšic nejen na růžích.Po náletu mšic na růže, jsem použil systémově učinný insekticid MOSPILAN 20 SP 0,04% tj.1,8g/4,5 l vody je to na okrasné rostliny.Za pár... celý příspěvek > |  |
|  | Chrante si své rostliny proti slimákům a přízemním mrazíkům, 16.5.2015  Zahrádku mám letos bez slimáků |  | Chrante si své rostliny proti slimákům a přízemním mrazíkům, 15.5.2015  JAK NA SLIMÁKY?1.Pravidelně sekat trávu.2.Sbírat slimáky, nejlépe ráno.3.Udržovat pořádek na zahradě.4.Nezakládat kompost v blízkosti záhonů.5.Dát rostlinám prostor, nepřehuštovat je.6.Využívat pomocníky v boji proti slimákům,... celý příspěvek > |  | Chrante si své rostliny proti slimákům a přízemním mrazíkům, 9.5.2015 Kyblíky jsem si sehnal bylo v nich zelí.Na tento učel používám jen průsvitné, je tam dostatek světla.Rostlinám se tu dobře daří.Rostliny tu mají více prostoru jak pod sklenicí od okurek.A kybliky jsem nahoře provrtal takže mikroklima je pro rostliny... celý příspěvek > |  | Chrante si své rostliny proti slimákům a přízemním mrazíkům, 9.5.2015 I netkanou textilii používám hlavně na jahody proti mrazíkům.Kyblíky jsem si sehnal provrtal otvory.Dám je na rostliny trochu zatlačím do půdy a slimáci se k rostlinám nedostanou, mohou si je jen mlsně prohlížet.Chemii na slimáky nepoužívám.Moje... celý příspěvek > |  | Chrante si své rostliny proti slimákům a přízemním mrazíkům, 9.5.2015  Tohle je učinná, levná a jednoduchá ochrana rostlin. |  |
 |
|
|
|