Příspěvky uživatele - 37.137

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Který 4T křovinořez, 23.5.2015
A srovnání Š100 a trabanta bylo vzato schválně ze stejných let, aby to každý, ale opravdu každý pochopil, že "smradlavý dvoutakt " spálil méně oleje, než dokonale složitý čtyřtakt.Takže když tazateli doporučíte A, dodejte i B, že jsou v daném obsahu... celý příspěvek >
Ještě k té hondě-stále je to pro mě seriózní značka, oni vibrace udávali, sice byly čtyřnásobné než mám teď, ale taky tam bylo udáno časové omezení sekání bez trvalých následků.Navíc jsem dostal antivibrační rukavice ke zmírnění přenosu vibrací.Každý... celý příspěvek >
A o tom to je-podívejte se, jak se dlouho dělá 4t u hondy a dál žádný posun, jak dlouho 4mix u stihlu a dál žádný posun, jak mám diplomaticky vysvětlit, že je to pro mě jako stará škodovka, protože nesplňuje výkonostní parametry pro plošné vyžínáni a... celý příspěvek >
Který 4T křovinořez, 22.5.2015
Jen tak pro info-š100 měla udávanou spotřebu oleje 1l/1000km.Trabant s bezkontaktním zapalováním mě vzal přibližně stejné množství oleje na 1000km v benzínu.Ale když přesáhla škodovka 140 000km, tak si vzala u tchána 1l/250km.A teď co je... celý příspěvek >
Který 4T křovinořez, 22.5.2015
Pro 176.91-opravdová profesionálnost se odvozuje od komplet sladěného stroje-použité komponenty, motor,kvalitní plasty, antivibrační systém.Každodenní nasazení prověřuje odolnost použitých dílů, ale musí být vhodně zvolen výkonostní stroj.Např.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika