Příspěvky uživatele - 178.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vtáctvo nebeské... či skôr pekelné, 30.6.2014
Na zahradě mám svoje dvě kočky a ptáky k mé nelibosti loví celkem pravidelně... ale jim je to nějak šumák
Clematis montana Rubens versus Mayleen, 30.6.2014 Obsahuje fotku
Rubens.
Poznáte někdo tuto bylinku?, 30.6.2014
Přišlo mi k smíchu, že jste napsala, že si z toho vaříte čaj... o čaji z dobromysli jsem neslyšela. Ale třeba nebude tak špatný, když to pijete. Majoránkový zní taky divně, když je to koření do zabíjačky a bramboráků ale čaj je výborný. Akorát se... celý příspěvek >
Vtáctvo nebeské... či skôr pekelné, 29.6.2014
Dobrý den Peter. Tak jsme na tom stejně Úroda mizerná - napršelo do květů, takže jsme měli asi 50ks třešní - tedy my ne, asi taky drozdi či špačci. Je tam po 10ks meruněk, broskví, hrušek a jablek... snad alespoň ochutnáme. Ryngle a švestky ani jeden... celý příspěvek >
Jaké rostliny pěstujete?, 29.6.2014
Děkuju moc, až budu mít chvilku (nevím, kdy to bude, nejspíš v zimě) tak kouknu. Konvalinka
Poradíte název trvalky?, 29.6.2014
No já se těšila, až se tu objevíte a objasníte nám tu záhadu Mně je ta kytka absolutně neznámá a to jsem si myslela, že většinu trvalek znám A Vy ji normoš znáte? nebo jste si musel vyhledat (máte asi lepší zdroj, já nejsem ani toho schopná)... celý příspěvek >
Poradíte název trvalky?, 28.6.2014
Tuhle kytku vidím prvně Habitusem mu strašně připomíná japonskou sasanku, ovšem květ je něco úplně jiného... Konvalinka
Vratič obecný (Tanacetum /neboli chrysanthemum/ vulgare), 28.6.2014
Bléé limonád, no nevím, má takový mně ne moc příjemný odér... asi jsem mol Myslím, že to někdo,,hodně popletl" opravdu je toxický, vyvolává průjmy a zvracení a doporučuje se užívat pouze zevně. Konvalinka
Čím krmíte?, 27.6.2014
Orijen jsou vcelku kvalitní granule. Brambory už se doporučujou, hlavně v light granulích, protože,,jen tak projdou" zažívacím traktem, pes je moc dobře netráví. Já krmím Wolfsblut jako doplňkové krmivo - třeba teď, když je tu kolem háravka a... celý příspěvek >
Co to je aneb měla to být, 27.6.2014
Vypadá to jako Salvia sclarea - šalvěj muškátová. Měli by jste nechat vysemenit, aby jste získali nové rostlinky. Podle popisu by to měla být dvouletka. Neměla jsem čas to prostudovat, tak se podle názvu koukněte. Konvalinka
Ředkvičky - důsledek přechodu na digitální vysévání?, 25.6.2014
Jaké rostliny pěstujete?, 24.6.2014
Jéé, nádhera ta vám závidím moc, moc Teprve začínám, vypěstovala jsem si jednu rostlinku ze semínka, přelila jsem ji, vypadalo, že je po ní, ale vzpamatovala se a zase roste, ale je malá ještě. Jak jsou ty vaše velké a kde je scháníte? Konvalinka
Co je to za květinu?, 23.6.2014
Kana - Dosna. Ale nepěstuje se jako pokojovka, sadí se jako ostatní hlízovité ven do záhonu, na podzim před mrazy zase vyryje a uschová, stejně jako jiřiny, nebo i třeba mečíky. I jako nádobová rostlina se dává na léto ven, na terasu třeba. Pěstovat... celý příspěvek >
Nepravidelné močení, 22.6.2014
Mám kočky venkovní, takže pravidelnost stolice ani močení neuhlídám, ale myslím, že normální to není Když kočka celý den spí doma, po té, co ji vypustím, letí zrovna do záhonku dělat toaletu. Jestli jen čůrat nevim. Pokud se vymočila mimo záchůdek je... celý příspěvek >
Vysoký živý plot, 18.6.2014
Před pár lety ukazoval nějaký starý pán v Receptáři u Přemka, nějakou pojízdnou konstrukci k tomuto účelu. Nebyla myslím nějak složitá, dala se tam nastavit ta výška střihu. Zkuste to pohledat na NETu. Máme stejný problém, ještě kolem plotu květiny,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika