Příspěvky uživatele - 178.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Borovice, 22.7.2014
Připojím se ke Standovi, který tady řekl, že vykácet to, jde snadno a rychle... ale na krásné vzrostlé stromy, které dají zahradě tvar a stín... na ty budete čekat mnoho let. Já vysazovala zahradu na poli, takže placka bez jediného stromu. Některé... celý příspěvek >
Rakytník - samec?, 21.7.2014
Jak jsou velké či staré? Na samici už by jste měla dávno plody, pokud je větší. Pokud jsou to,,výmladky" budou to pravděpodobně samice. Přidám se s dotazem na ostatní: kořenové výmladky dělají samci i samice či jen např.samice? Zatím se nám vždycky... celý příspěvek >
Hnojníky (hovnivaly) na broskyniach, 20.7.2014
Tuším si ale pletete brouka, co by dělal hovnivál na ovoci?! Tipla bych to na zlatohlávky. Jestli není broskev velká, tak zamotat do netkanky - já to letos musela praktikovat kvůli ptactvu. Meruňek jsme měli zanedbatelné množství, ale u babičky máme... celý příspěvek >
Prosím o určení, 20.7.2014
Červené je kohoutek, monarda kvete úplně jinak, jen ji teď nemám nafocenou. To fialové je plevel, ale nevím, jak se jmenuje, jen si pamatuju, že jeho ztučnělé hlízky se i dají jíst. Nic to nemění na tom, že mně pěkně štve tím, jak se mi plehní v... celý příspěvek >
Prosim o nazev, 19.7.2014
Ne, ne, je to sléz, myslím, že Malva alcea. Konvalinka
Plevel v trávníku + pes alergik, 18.7.2014
Mamka má taky feňuli alergickou na včelí žihadlo, jenže ta potvora je ještě schválně vyhledává a loví Mamča má nachystaný tuším Zyrtec a polovinu (je malá) jí dá hned, jak jí začne otékat tlama. Místo složitého řešení v podobě sekačky, která je... celý příspěvek >
Co jsem to vlastně koupila?, 16.7.2014
Předpokládám, že ta vaše rostlinka vyrůstala doteď někde ve skleníku. Jestli jste ji dala ven, na ten momentální úpal, nejspíš jste ji popálila. Snad se vzpamatuje, koukala jsem, je to krásná rostlina. Konvalinka
Vtáctvo nebeské... či skôr pekelné, 8.7.2014
Takže pokračování: včera jsem okopávala zeleninu a koukala, že na jedné broskvičce je těch broskví cca 15ks - tak to mně celkem potěšilo, myslela jsem, že ani to ne. Konečně nám trochu, i když opravdu jen decentně sprchlo, tak se snad i nalejou.... celý příspěvek >
Neznámý problém, 8.7.2014
Ano Lído, ovoce spíš zhnije, polovina ještě na stromě, ale to bych řekla, že je spíš otázka monilie, ketrá je u meruněk horší a 6m vysoký strom, nikdo nepostříká... Konvalinka
Prosím, co to je?, 8.7.2014
Krásné detailní foto Vypadá roztomile, jakový má kožíšek..Konvalinka
Neznámý problém, 8.7.2014
U nás na východní Moravě na šarku zhynula většina, ne-li všechny náchylné odrůdy švestek. Na velké meruňce po dědovi, už ji máme cca 20let, postupně ji také decimuje, ale že by jsme ji kvůli tomu uřezali... tak to ani náhodou. Zajímavé je, že... celý příspěvek >
Burina alebo nieco uzitocne?, 5.7.2014
Plevel, zrovna jsem ho v pátek plela v kytkách, ale jak se jmenuje netušímKonvalinka
Poznáte květinu?, 5.7.2014
Ano, i u nás Konvalinka
Spálené keříky?, 5.7.2014
Možné to je protože čerstvě zasazené rostliny se nehnojí, nanejvíš některým z dlouho působících hnojiv typu Osmocote. Teď už by snad pomohlo jedině pořádně je prolít vodou, aby se přebytečné hnojivo z půdy vyplavilo(naředilo) alespoň 20litrů vody ke... celý příspěvek >
Vtáctvo nebeské... či skôr pekelné, 1.7.2014
Mám opravdu velký pozemek, na něm i ptačí zob, jeřáb moravský, černý bez., dřín, hlohyně... v okolí je přehršel bobulí od hlohů až po třešně ptáčnice... stejně sežerou v zahradě všechno jedlé. Jedinou vyjímku letos tvořily snad jahody, ty celkem... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika