Příspěvky uživatele - 178.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Identifikace nemoci jiřinek, 26.10.2014
Hmm, koukala jsem na fotky viróz a i když jsem si zprvu myslela, že to bude spíše nějaká houbová choroba... už se přikláním spíše k té viróze Ale zatím bych je nevyhazovala. Zkusila bych je před výsadbou příští rok namořit v nějakém fungicidu (jako... celý příspěvek >
Olejnatá dýně - semena, 23.10.2014
Klasické ano, ty jsou v obalu. Tady byl dotaz na tykev olejnou a to jsou semena bez obalu právě. Jen vyberete s tykví, properete, usušíte a jíte. A nebo opražíte osolíte... a jíte Já je mám ráda i nepražená, je to i zdravější, tak se držím nepražit a... celý příspěvek >
Je to rododendron?, 20.10.2014
Normální azalky dorůstají vysoké, já je mám zhruba stejně, kolem 150cm. Není třeba ji zmlazovat, pokud na tom tedy netrváte. Také mi sama vyhání nové přírůstky od spoda, je to normální. Vybrala bych maximálně dvě starší větve a vystříhnula, aby nové... celý příspěvek >
Prosím o pomoc s určením rostliny, 19.10.2014
Asi máte pravdu pane Josefe, i když mně se zdály mty listy přeci jen hodně velké, oproti malému pěnišníku, co mám já. Vím, že je jich mnoho druhů větších i drobnějších. Nedívala jsem se na datum fotky... ano, to už by měla mít azalka poněkud víc... celý příspěvek >
Prosím o pomoc s určením rostliny, 18.10.2014
Azalka, zatím jen s poupaty. Konvalinka
Poradíte co je špatně?, 17.10.2014
Stejně jako Lída si myslím, že je přelitý, což je problém u většiny z nás a hlavně problém kytek v obalu. Nepíšete kde ho máte, jestli také není moc daleko od okna. Vyklepla bych z květináče a mrkla, jak moc jsou prorostlé kořeny. Jestli je plný, tak... celý příspěvek >
Co je to za strom, 15.10.2014
Lído, ale Vy to máte krásné, ba umalované, kdežto já vůbec nestíhám... a to nedělám skoro nic jiného  Pomáhá muž, pomáhá občas mamka, když už je to neudržitelné... ale nikdy to není v cajku, než se z takového záhonu, jako máte Vy vyhrabu,... celý příspěvek >
Co je to za strom, 14.10.2014 Obsahuje fotku
Ano, přesně tak. Zrovna máme nádherně vybarvenou ambroň, ještě nikdy snad takhle hezky nevybarvila. Taky léta tak nějak živoří, letos konečně začala vypadat trochu jako strom Snažila jsem se to vyfotit, ale spěchala jsem, možná v jinou dobu, při... celý příspěvek >
Fíkus, 12.10.2014
Bože, teď si to po sobě čtu: plýtké misky...
Fíkus, 12.10.2014
Nejsem žádný odborník na bonsaje(ani na fíkusy;)) ale bonsaje taky rostou pomalu. První věc je ta, že má zbytečně velký květináč. Přesadit do menší plitší (bonsajové) keramické misky. A ubrat na zálivce, fíkusy nemají přelití rády. Sama mám velký a... celý příspěvek >
Tchýnin jazyk - hnědé jizvy až fleky, 4.10.2014
No, já sice nemám tento, ale takový s tím kulatým průřezem, ale hádám, že to bude jedno.  Jednu dobu jsem ho přelila a vypadalo to podobně. Fleky na listech už zůstaly a to ho mám cca 3 roky. Zalevat velice mírně, crknout jednou za 14 dní stačí.... celý příspěvek >
Kdy a jak rozsadit levanduli?, 29.9.2014
Levandule mám plnou zahradu(taky se mi sama vyseměňuje) a pokud vím, je to jeden dřevnatý stonek, tedy žádný trs, co by šel rozdělit. Nezkoušela bych to, aby jste si ji nezlikvidovala. Když na ní necháte uschlé květy, příští rok budete mít kolem... celý příspěvek >
Kdy a jak rozsadit levanduli?, 29.9.2014
Určitě, všechno nově zasazené musíte poprvé zalít, pak už se spíš jen ucmrndává
Jak sušit vlašské ořechy?, 23.9.2014
My jsme také vždycky nechávali ořechy na sluníčku pod balkonem, dosušovaly se pak pod radiátory, pozděj při plynofikaci ve sklepě, naskládané v bedýnkách na plynovém kotli. Babička podobně, z dřevěných bedýnek měla vystavěný,,komínek" až ke stropu v... celý příspěvek >
Jak zpřírodnit břeh foliovaného jezírka, 13.9.2014 Obsahuje fotku
No, nevím jestli je až tak pěkné, my ho berem spíš jako biotop. Je tam přírodní přítok, takže žádná křišťálová voda, teď po deštích, je jak kafe. Také když tu byl pán, co nám ho dělal říkal, že ty rostliny by to chtělo,,trošku" probrat Ale my nemáme... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika