|
Příspěvky uživatele - 178.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zastřihnout korejskou jedli?, 12.1.2015 Mám velkou zahradu a v ní,,stádečko" jedlí normandských, jejichž velikost a zahuštění tedy neřeším - nejsou to žádné solitery ani,,vánoční stromky", ale normální stromy, kterých každoroční vrcholové přírůstky vypadají stejně, jako tenhle váš. Ještě... celý příspěvek > |  | Stopy ve sněhu, 4.1.2015 Nenapsal jste, jak velké cca ty stopy byly? Tak buďto kuna, nebo liška. |  |
|  | Neznámý sběratelský kousek, poradíte?, 2.1.2015 Tak palmička by mohla být Adonidia merrillii, rostlina nad ní je mi povědomá, určitě jsem se s ní na svých cestách někde setkala. Třeba mi to,,trkne" později |  | Co s "utopenou" magnólií, 30.12.2014 Ano, klidně bych to dosypala rašelinou, nějakým mulčem či kůrou, jen kolem kmínku nechat kroužek, cca 5cm po obvodu, to by vám snad nemuselo vadit.. |  | Kvetina sesycha a od spodu ji meknou stonky, 8.12.2014 Lindo, píše se tu výstižně... je přelitá. Jak jednou přelijete a nevšimnete si včas, uhnijou kořeny a už se nezvetí. Už bych si zkusila vyhledat pouze, jak ji namnožit. Předpokládám, že nějak jako kaktusy: utrhnout ještě nějaký zdravý kousek, nechte... celý příspěvek > |  | Prosím poraďte co je to za cibulovinu, 7.12.2014 Já nevím, ale mi to připadne jako normální amarylisy, ty cibule vypadají stejně, jako mamčiny v květináčích na zahradě... Konvalinka |  | Agave a přezimování venku, 1.12.2014 To by mi ale bylo líto, vždyť to už bylo na hranici toho, kdy vykvete a zajde sama.
Pro zadavatele: agave určitě venku zmrzne a na práci s balením pichlaté potvory, bych se vykašlala. To je lepší ten rudl a někam do chladné místnosti Konvalinka |  | Více rostlin jednom květináči, 20.11.2014  No a filodendron je lepší takhle. Já ho koupila jako vyřazenou chudinku v hobby marketu, takže se zatím teprve vzpamatovává... |  | Více rostlin jednom květináči, 20.11.2014  Dracena i filodendron jsou hodně velké rostliny, zrovna tyhle dvě si vzhledem k habitu, budou dost konkurovat. K draceně bych dala podsadbu něco, jako jsem řešila v létě já, u svých rostlin. Té by to taky slušelo. Na pnoucí(u Vás ten filodendron)... celý příspěvek > |  | Co je to za houbu?, 17.11.2014 Hlívy na mimo jiné i ořešáku rostou běžně, na jednom u potoka si ji mamka pravidelně sbírá na jídlo. Tahle je moc pěkná, mlaďoučká... Když vemu ceny hlívy v obchodě, máte štěstí Konvalinka |  |
|  | Šmouhy na jablkách, 10.11.2014 Omlouvám se všem za zmatečnou radu, já to popletla Psala jsem, že na sazovitost vápnit, ale vápnění je na hořkou pihovitost. Obě tyto choroby jsme u dědy v sadu mívali a já si vzpoměla na tuto souvislost... jenže se to týká právě té hořké... celý příspěvek > |  | Šmouhy na jablkách, 10.11.2014 Sazovitosti se předchází vápněním kolem jabloní. |  | Přeroubování moruše, 7.11.2014 Nikdo neví? |  | Přeroubování moruše, 7.11.2014 Zdravím odborníky. Vůbec jsem netušila, kam to zařadit. Brácha si zasadil moruši, je to už krásný velký strom s kmenem o průměru 15cm, ale nelíbí se mu odrůda, není to klasická černá, ale nějaká taková drobnější, spíše růžová... Zprvu chtěl strom... celý příspěvek > |  | Tropický ořech, 26.10.2014 Jé, tak to je bezva, že Vám tak krásně roste. Docela závidím, u nás by nerostla ani mandle, jsme dost drsný kraj Držím palce, ať se stromku dále daří |  |
 |
|
|
|