Příspěvky uživatele - 178.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zastřihnout korejskou jedli?, 12.1.2015
Mám velkou zahradu a v ní,,stádečko" jedlí normandských, jejichž velikost a zahuštění tedy neřeším - nejsou to žádné solitery ani,,vánoční stromky", ale normální stromy, kterých každoroční vrcholové přírůstky vypadají stejně, jako tenhle váš. Ještě... celý příspěvek >
Stopy ve sněhu, 4.1.2015
Nenapsal jste, jak velké cca ty stopy byly? Tak buďto kuna, nebo liška.
Neznámý sběratelský kousek, poradíte?, 2.1.2015
Tak palmička by mohla být Adonidia merrillii, rostlina nad ní je mi povědomá, určitě jsem se s ní na svých cestách někde setkala. Třeba mi to,,trkne" později
Co s "utopenou" magnólií, 30.12.2014
Ano, klidně bych to dosypala rašelinou, nějakým mulčem či kůrou, jen kolem kmínku nechat kroužek, cca 5cm po obvodu, to by vám snad nemuselo vadit..
Kvetina sesycha a od spodu ji meknou stonky, 8.12.2014
Lindo, píše se tu výstižně... je přelitá. Jak jednou přelijete a nevšimnete si včas, uhnijou kořeny a už se nezvetí. Už bych si zkusila vyhledat pouze, jak ji namnožit. Předpokládám, že nějak jako kaktusy: utrhnout ještě nějaký zdravý kousek, nechte... celý příspěvek >
Prosím poraďte co je to za cibulovinu, 7.12.2014
Já nevím, ale mi to připadne jako normální amarylisy, ty cibule vypadají stejně, jako mamčiny v květináčích na zahradě... Konvalinka
Agave a přezimování venku, 1.12.2014
To by mi ale bylo líto, vždyť to už bylo na hranici toho, kdy vykvete a zajde sama. Pro zadavatele: agave určitě venku zmrzne a na práci s balením pichlaté potvory, bych se vykašlala. To je lepší ten rudl a někam do chladné místnosti Konvalinka
Více rostlin jednom květináči, 20.11.2014 Obsahuje fotku
No a filodendron je lepší takhle. Já ho koupila jako vyřazenou chudinku v hobby marketu, takže se zatím teprve vzpamatovává...
Více rostlin jednom květináči, 20.11.2014 Obsahuje fotku
Dracena i filodendron jsou hodně velké rostliny, zrovna tyhle dvě si vzhledem k habitu, budou dost konkurovat. K draceně bych dala podsadbu něco, jako jsem řešila v létě já, u svých rostlin. Té by to taky slušelo. Na pnoucí(u Vás ten filodendron)... celý příspěvek >
Co je to za houbu?, 17.11.2014
Hlívy na mimo jiné i ořešáku rostou běžně, na jednom u potoka si ji mamka pravidelně sbírá na jídlo. Tahle je moc pěkná, mlaďoučká... Když vemu ceny hlívy v obchodě, máte štěstí Konvalinka
Šmouhy na jablkách, 10.11.2014
Omlouvám se všem za zmatečnou radu, já to popletla Psala jsem, že na sazovitost vápnit, ale vápnění je na hořkou pihovitost. Obě tyto choroby jsme u dědy v sadu mívali a já si vzpoměla na tuto souvislost... jenže se to týká právě té hořké... celý příspěvek >
Šmouhy na jablkách, 10.11.2014
Sazovitosti se předchází vápněním kolem jabloní.
Přeroubování moruše, 7.11.2014
Nikdo neví?
Přeroubování moruše, 7.11.2014
Zdravím odborníky. Vůbec jsem netušila, kam to zařadit. Brácha si zasadil moruši, je to už krásný velký strom s kmenem o průměru 15cm, ale nelíbí se mu odrůda, není to klasická černá, ale nějaká taková drobnější, spíše růžová... Zprvu chtěl strom... celý příspěvek >
Tropický ořech, 26.10.2014
Jé, tak to je bezva, že Vám tak krásně roste. Docela závidím, u nás by nerostla ani mandle, jsme dost drsný kraj Držím palce, ať se stromku dále daří
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika