Příspěvky uživatele - 239.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata pro sezónu 2015, 21.5.2015
Podľa mňa to nie je od slnka lebo mam to isté na priesadách doma, už asi mesiac, olamovla som listy, ale je to aj na stonkách, poškodené proesady som izolovala od zdravých ale vyvýjajú sa rovnako, rastú pekne, majú už úuky listov, tak som ich nechala... celý příspěvek >
Papriky 2015, 28.1.2015
Tiež mám čerstvo vysiate Feher (z lidla), California Wonder (lidl), semienka zo zelenej papriky čerstvej z lidla neznámeho ména :))), a Semaroh, plánujem ešte Slovakiu alebo PCR uvidím čo mi kamarát záhradník donesie aj mna by zaujímali... celý příspěvek >
Papriky 2015, 27.1.2015
ja pestujem v 560 mnm slovakiu a amy, hamik,.  bez foliovnika na balkone, v pôde sa mi neosvedčilo, a keď je teplo aj úroda je celkom pekná, takže vo foliaku by malo byť bez problémov Kristína K.
Rajčata pro sezónu 2015, 14.1.2015
super nápad.. ste riadní šikovníci aj aj som chcela strešiť,  už v zime som niečo podobné nakreslila manželovi ale on nezdieľa moje nadšenie :(((a sama si asi moc nepomožem napadla ma ešte jedna vec - podobné konštrukcie asi nie sú moc... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 9.1.2015
uz som pozerala stranku http://seemnemaailm.ee, musim sa kuknuť čo to ten pay pal vlastne je a neviem ani azbuku, možte dať typ na to USA? nema rada platby vopred na učet (človek nikdy nevie či čo pošlu nazad) ale dobierka sa zo zahraničia asi nerobí... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 9.1.2015
Ach jo a ja mam z neosedu objednaných asi 17 odrod, čiatla som na zahrada cz vo fore neosed.cz prevažne dobré hodnotenia, pár boo zlých myslím že p. Vladimír a ešte niekto mali zlú skúsenosť, ostatok dobrú. pre mňa výhoda že tam je pokope veľa... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 7.1.2015
Ďakujem za radu vyraďujem teda Tornado - finančne neušetrím mam od vlani, ale aspoň miesta na záhone škrkla som aj corsaro
Rajčata pro sezónu 2015, 7.1.2015
Ďakujem p. Vladimír, za privítanie aj rady nadm výška je 522 mn.m v miernom údoli, ale pozemok máme na úpäti svahu, pozemok je slnečný, balkóny na južnej a západnej strane,  letné vysievame po 15.máji ked tak prikryjeme, počasie je... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 5.1.2015
Dobrý deň, zdravím všetkých vašnivých záhradkarov obzvlašť rajčinových fandov - ja som prepadla tomuto  "športu" pred 3 rokmi po dostavaní vlastného domčeku + konečne záhrada, ale obzvlášť ma nadchlo pestovanie rajčín a paprík + okajovo aj... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika