Příspěvky uživatele - 248.193

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ohřívání bazénu, 29.5.2015
Dobrý den, zapomněl jsem to napsat: vlastním modrou bublinkovou folii / plachtu, takže tento problém je již vyřešený. Tudiž potřebuji ještě něco na ohřev.
Ohřívání bazénu, 28.5.2015
Děkuji, děkuji všem moc za rady. Vím že pyramida je spíše k ničemu, proto sháním ještě něco k ní. A vím že jsem dal kapitál velmi nízký, ale rád bych u těch cca 2 tisíc zůstal. Co si například myslíte o tomto: MARIMEX Solární ohřev 180... celý příspěvek >
Ohřívání bazénu, 27.5.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den, potřebuji radu. Blíží se léto a potřebuji sehnat OHŘEV VODY, bazén máme viz. photo, nevím velikosti, ale tak cca 70 cm hluboký (ilustrační foto).  Již máme "pyramidu", ale to bohužel nestačí. Přál bych si cenu cca... celý příspěvek >
Zakalené / zelené jezírko, 18.5.2015
Děkuji za rady, o modré skalici si rozhodně přečtu, ještě nějaká "chemie" na tuto vadu na jezírku?  Rostily samozřejmě přibudou, teď je to jen takto holé po zimě, mám v plánu koupit i nějakou bahničku, nebo jak se jmenuje ta rostila na... celý příspěvek >
Zakalené / zelené jezírko, 18.5.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěl bych se prosím zeptat, máme takto malé jezírko, nejlubší část má cca 1 metr (3 schody hloubek pro kytky). Nemáme tam žádnou chemii, ani filtraci. Máme tam kytky + rybičky. Chtěl bych se prosím zeptat, jak zabránit "zelenému... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika