Příspěvky uživatele - 32.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata pro sezónu 2015, 13.5.2015
Viděl bych to spíše optimisticky. Když mají ty slabší sazeníce dobré podmínky (kyprou zeminu s živinama a dostatkem vláhy, dobré světlo i teplo), dovedou dělat divy. Asi před dvěma týdny jsem dal do skleníku do nádob zapomenuté takové slaboučké... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2015, 12.5.2015
Zaujala mě informace z diskuze o počasí na MeteoFóru. Je zde pěkně rozebráno, že zažitá představa o vysazování po 15.5. je spíše jen zvykem, aniž by to odpovídalo realitě: Cituji: "Ledoví muži se sice letos obejdou bez mrazíků, ale krátce... celý příspěvek >
Rozdíly teplot dovedou být veliké i na vzdálenost pár desítek metrů. Například za oknem na severní straně ve výšce asi 4 m máme ráno 4 ºC, na části zahrady, která míří do oblasti zástavby, je 2 ºC a na části, která míří do otevřené krajiny... celý příspěvek >
Před následující sobotou bych asi nevysazoval, pokud bych to neměl možnost přikrýt. Zmrzlí letos (ale i jindy) kalendář moc nerespektují. Vypadá to, že se ochladí až po nich.
Rajčata pro sezónu 2015, 11.5.2015
U nás u Pardubic klesla dnes ráno teplota na -0,3°C ve dvou metrech. Neohrozilo to však nic, i odkrytý patizon nemá ani náznak poškození. 
Rajčata pro sezónu 2015, 10.5.2015
Na metoblue.com doporučuji se raději nedívat. Hlasuji také pro nečinnost zmrlých, zvláště pak jejich následníků pro následující období.. A s vysazováním budu pokračovat. 
Rajčata pro sezónu 2015, 10.5.2015
Tak zatím vypadá nejhůře zítřejší ráno. Při zemi by to na nulu nebo lehce pod ní jít mohlo. Pro jistotu přikryji teplomilné..
Rajčata pro sezónu 2015, 9.5.2015
Sledování modelů mi přijde v poslední době jako zoufalství, a to se přiznám, že to taky dělám. Přijde mi, že počasí je značně nestabilní, modely dělají na delší období skoky na obě strany klidně dvakrát za den. Zatím nevidím vyhlídku na nějaké... celý příspěvek >
Kdy sazenice do skleníku a kdy na záhon?, 6.5.2015 Obsahuje fotku
Jaké očekáváte úřadování zmrzlých? Lehký pokus o jejich vládu bych viděl, ale kromě mrazových kotlin to nevypadá zatím špatně. Trend s přicházejícími novými modely se mi jeví dokonce jako zlepšující. Řešil jsem dilema, jestli vysadit tykvovité na... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika