Příspěvky uživatele - 0.224

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
AKU sekačka - jakou vybrat?, 28.5.2015
Máte pravdu, je bez pojezdu - v tom odkaze je popis špatně srozumitelný. Aku s pojezdem jsem našla jen HECHT 5040 - akumulátorová sekačka s pojezdem, co si o ní myslíte?
AKU sekačka - jakou vybrat?, 28.5.2015
Prosím, jaké mate obecně zkušenosti se svou akumulátorovou sekackou? Zná někdo konkrétně model Stiga Combi 40 AE - bateriová? Láká mě ten pojezd. Nebo se mám raději zaměřit na sekačky se dvěma akumulátory, nebo na vřetenové aku sekačky? Máme... celý příspěvek >
Klematis (clematis) Dufek, 28.5.2015
Při sázení clematisu Montana z OBI se mně podařila výborná věc - utrhnout vršek nebohe rostlinky. Zasadila jsem tedy kořenový bal s pahylkem a čekám, zda obrazí :-( 
Klematis - žloutnutí listů, 27.5.2015
Každopádně bych ty spodní listy ostrihala, rostline už stejně k velkému užitku nejsou, a pokud jde o infekční nemoc, aby se zbytečně dal nešířila.
Nahradni nuz na sekacku, 27.5.2015
Njn. Popsala jsem ženský přístup. A přece se točí.
Nahradni nuz na sekacku, 26.5.2015
Nejprve nůž trochu šmidlám obyčejným brouskem za 20 Kč, posléze nechávám odborně nabrousit a konečně kupuji nový nůž u firmy Werco, kde maji myslím nože na všechny typy sekaček.
Keř ve svahu, 14.5.2015
Děkuji. Zkusim nacpat výmladky šeříku na takové divné místo, kéž by zarostlo.
Keř ve svahu, 14.5.2015
Co se stane, když zasadím keř vodorovně do kolmého svahu? Ohne se nahoru?
Poraďte velkou nenáročnou pokojovou rostlinu, 13.5.2015
opr. nepřesahovala = nepřesazovala,  látky = kytky Omlouvám se za svůj blby automatický opravnik :-) 
Poraďte velkou nenáročnou pokojovou rostlinu, 13.5.2015 Obsahuje fotku
Posílám fotku naší šeflery. Nikdy jsem ji nepřesahovala, hnojim doma látky jen výjimečně. Za cely její život jsem ji naopak odrezala celkem 7 velkých větví. Je dost daleko od okna. Zkrátka opravdový nezmar :-) 
P.S. ta šeflera není tak jedovatá, že by způsobila otravu při ochutnani lístku :-) 
Šeflera (schefflera) - se zelenými listy, ne panasovana. Mám ji pres 20 let, je v poměrně malém květináči obrovská a nezničitelná. Ty panasovane mi pochcipaly. Ale je trochu jedovatá. Fíkus se mi víc líbí ten s velkými listy, také ho mám dlouho,... celý příspěvek >
Zalozeny travnik a sucho, 13.5.2015
Děkuji za radu, pan Josefe. Tímto rozhodnikem mám porostlou další mez otočenou na jih a už mi rozchodníku stačí :-)  kromě toho by se vůbec nehodil k tomu pískovému proužku. Ještě počkám, zda se nerozroste plazivý jetel a když ne, tak to asi... celý příspěvek >
Zalozeny travnik a sucho, 12.5.2015
Už třetím rokem se pokousim vypěstovat trávu na úzkém proužku, který je ale šikmý (sklon 45 °) a obrácený na jih v plném slunci. Dala jsem tam spoustu kompostu, dosivam (travní směs do sucha) a zalivam jak vztekla, a výsledkem je děrovaný trávník s... celý příspěvek >
Neznámá popínavka, 11.5.2015
Plamének - phlox.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika