|
AKU sekačka - jakou vybrat?, 28.5.2015 Máte pravdu, je bez pojezdu - v tom odkaze je popis špatně srozumitelný. Aku s pojezdem jsem našla jen HECHT 5040 - akumulátorová sekačka s pojezdem, co si o ní myslíte?
|
 |
AKU sekačka - jakou vybrat?, 28.5.2015 Prosím, jaké mate obecně zkušenosti se svou akumulátorovou sekackou? Zná někdo konkrétně model Stiga Combi 40 AE - bateriová? Láká mě ten pojezd. Nebo se mám raději zaměřit na sekačky se dvěma akumulátory, nebo na vřetenové aku sekačky?
Máme... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Klematis (clematis) Dufek, 28.5.2015 Při sázení clematisu Montana z OBI se mně podařila výborná věc - utrhnout vršek nebohe rostlinky. Zasadila jsem tedy kořenový bal s pahylkem a čekám, zda obrazí :-( |
 |
Klematis - žloutnutí listů, 27.5.2015 Každopádně bych ty spodní listy ostrihala, rostline už stejně k velkému užitku nejsou, a pokud jde o infekční nemoc, aby se zbytečně dal nešířila. |
 |
Nahradni nuz na sekacku, 27.5.2015 Njn. Popsala jsem ženský přístup. A přece se točí. |
 |
Nahradni nuz na sekacku, 26.5.2015 Nejprve nůž trochu šmidlám obyčejným brouskem za 20 Kč, posléze nechávám odborně nabrousit a konečně kupuji nový nůž u firmy Werco, kde maji myslím nože na všechny typy sekaček. |
 |
Keř ve svahu, 14.5.2015 Děkuji. Zkusim nacpat výmladky šeříku na takové divné místo, kéž by zarostlo. |
 |
Keř ve svahu, 14.5.2015 Co se stane, když zasadím keř vodorovně do kolmého svahu? Ohne se nahoru?
|
 |
Poraďte velkou nenáročnou pokojovou rostlinu, 13.5.2015 opr. nepřesahovala = nepřesazovala, látky = kytky
Omlouvám se za svůj blby automatický opravnik :-) |
 |
Poraďte velkou nenáročnou pokojovou rostlinu, 13.5.2015  Posílám fotku naší šeflery. Nikdy jsem ji nepřesahovala, hnojim doma látky jen výjimečně. Za cely její život jsem ji naopak odrezala celkem 7 velkých větví. Je dost daleko od okna.
Zkrátka opravdový nezmar :-) |
 |
|
 |
Poraďte velkou nenáročnou pokojovou rostlinu, 13.5.2015 P.S. ta šeflera není tak jedovatá, že by způsobila otravu při ochutnani lístku :-) |
 |
Poraďte velkou nenáročnou pokojovou rostlinu, 13.5.2015 Šeflera (schefflera) - se zelenými listy, ne panasovana. Mám ji pres 20 let, je v poměrně malém květináči obrovská a nezničitelná. Ty panasovane mi pochcipaly. Ale je trochu jedovatá.
Fíkus se mi víc líbí ten s velkými listy, také ho mám dlouho,... celý příspěvek > |
 |
Zalozeny travnik a sucho, 13.5.2015 Děkuji za radu, pan Josefe. Tímto rozhodnikem mám porostlou další mez otočenou na jih a už mi rozchodníku stačí :-) kromě toho by se vůbec nehodil k tomu pískovému proužku. Ještě počkám, zda se nerozroste plazivý jetel a když ne, tak to asi... celý příspěvek > |
 |
Zalozeny travnik a sucho, 12.5.2015 Už třetím rokem se pokousim vypěstovat trávu na úzkém proužku, který je ale šikmý (sklon 45 °) a obrácený na jih v plném slunci. Dala jsem tam spoustu kompostu, dosivam (travní směs do sucha) a zalivam jak vztekla, a výsledkem je děrovaný trávník s... celý příspěvek > |
 |
Neznámá popínavka, 11.5.2015 Plamének - phlox. |
 |