|
Příspěvky uživatele - 146.246
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mokrá nebo suchá půda?, 15.5.2015 Už se to tu řešilo Mrkněte sem
|  | Hálčivec révový, 12.5.2015 Zabere na něj Karate Zeon 5 SC?
Děkuji.
|  |
|  | Vertikutátor UV 32 EV, 24.3.2015 Já I-testu nevěřím... ale psát, že jako jedinývertikutátor tento typ dokáže naplnit koš na maximum je kapku přes čáru, když nedokáže naplnit koš ani do jedné čtvrtiny... Kdyby naplnil přes jednu polovinu nebo zázrakem 3/4, tak ani neceknu, ale... celý příspěvek > |  | Vertikutátor UV 32 EV, 23.3.2015 Mám vertikutátor UV 32 EV od Mountfieldu, bohužel naplní koš sotva z jedné čtvrtiny, možná i méně, a pak nechává trávu na zemi. Trávník byl před vertikutací řádně upraven na požadovanou výšku porostu. Vlhkostní podmínky byly také ideální, zkoušel... celý příspěvek > |  | Trávník žloutne, 6.6.2013 2x po týdnu |  | Trávník žloutne, 6.6.2013 světle zeleně :( |  | Trávník žloutne, 6.6.2013 Hnojením to asi nebude. Trávník byl hnojen v zálivce (rovnoměrně). |  | Bezsemené stolní odrůdy, 25.4.2013 už pár týdnů obíhá manželka obchody a projíždíme i eshopy, ale nikde moc velký výběr není, nebo nedokáží dokázat původ, doporučíte prosím nějaký solidní (zásilkový) obchod? zatím je čas ještě na prostokořené, později asi už jen v kontejneru |  | Čerpadlo Al-ko JET F 1000, 13.6.2012 teď koukám ještě na Sigma GJP 800, je to český výrobek... |  | Čerpadlo Al-ko JET F 1000, 13.6.2012 chtěl bych si koupit čerpadlo AL-KO JET F 1000, rozmluvíte mi ho nebo doporučíte ve stejné cenové relaci nějaké jiné? čerpadlo chci k zalévaní dešťovou vodou (poběží max. půl hodiny až hodinu denně v sezoně), případně k vyčerpání bazénu (2x za rok),... celý příspěvek > |  |
|  | Stálezený živý plot, 5.4.2012 nevíte jak se ji daří u "solené" silnice? |  | Stálezený živý plot, 5.4.2012 buxus právě moc nechci, když už je starší a vyšší (chci 2 metry), tak spodní partie už nejsou listnaté a vypadá to nevábně...
... co třeba bobkovišeň? ta by se mi líbila, ale píšou o ní, že je vhodná spíš do polostínu a ne na přímé slunce |  | Stálezený živý plot, 5.4.2012 Jestli se to tu už řešilo, tak prosím za prominutí. Potřeboval bych doporučit něco na živý plot, moje požadavky jsou:
- stálezelený
- vhodný na přímé slunce
- rychlerostoucí
- (spíše listnatý, ale není podmínkou)
- aby šel dobře tvarovat... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|