|
Okurky ve skleníku v čem je chyba?, 5.7.2015 Podša mňa nie sú opelené. Alebo vysoká teplota. |
 |
Jak udržet na zahradě ježka?, 28.6.2015 U nás sa krmia ježovia s kočkami z jednej misky a s nimi aj mlieko pijú a roky takto žijú :)))
Aj keď v poslednej dobe je ježov stále menej. Záhrady sa menia s úžitkových na okrasné a tento biotop ježom nevyhovuje. :(
Ale ešte dvoch tu v... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Brouk, 28.6.2015 Nejaká Bystruška. Bystruška kožovitá? |
 |
Jak udržet na zahradě ježka?, 28.6.2015 Misku s mliekom. A nejaká kopa konárov kde sa bude vedieť schovať. |
 |
Brouk, 27.6.2015 Máme "unimobunku " vo viniciach a na jar keď sme tam prišli tam bolo Katariniek " berušek" tisíce, možno desťtisíce v tej chate. škoda že som to neodfotil. Červenočierne steny a okno. :D Trošku oftopic, ale musel som :)) |
 |
Karburátor v krovinoreze nedáva benzín, 23.6.2015 Síce je divné že prestal pracovať až po nejakom čase, ale pozrel by som práve membránu či sa neprethla prípadne neprilepila. Alebo rozobrať a vyfúkať či v ňom nie je najká špinka.
|
 |
Větve thují do kompostu?, 22.6.2015 Ja som to v pohode prehnal cez drvič a aj borievku :D Všetko bezproblémov skompostované. |
 |
Čerpadlo ke studni, 14.6.2015 Pokiaľ máte v dedine dobrovoľných hasičov. U nás to vraj nejde požičať od nich.
Preto je lepšie požičovňa. neviem či som platil 25€ za deň. Bolo to také veľké čerpadlo ako mávajú hasiči. Cca 45 kilo. |
 |
Čerpadlo ke studni, 14.6.2015 Záleží ako silný je prítok. Nejaké hasičské by bolo asi najlepšie.
Nedávno som riešil toto isté. Potreboval som vyčerpať studňu. V požičovni mali iba čerpadlo na 220V a to malo problém aj vytlačiť vodu von zo studne :(tak som sa tam vrátil a... celý příspěvek > |
 |
Založil jsem kompost, 9.6.2015 Treba tam pridať aj iný materiál.Rozdrvené konáre napr. A hlavne trávu prehadzovať. Musí sa to miešať aby to nezhnilo. |
 |
|
 |
Ředkvičky, 6.6.2015 Zrejme zasadené príliš hlboko a hlavne nahusto. |
 |
Kafe v půdě, 24.5.2015 Vaniš by som nedával. je jedovatý pre domáce zvieratá a deti. Ja som objednal teraz Ferramol. nemám s tým zatial skúsenosti, ale podla recenzií by mal pomôcť.
Zatial nemám nejak veľké škody na paprikách a uhorkách, lebo sa ešte pasú na... celý příspěvek > |
 |
Hydroponie 2015, nějaké zkušenosti?, 24.5.2015 Ja som sadil tiež asi dakedy vtedy a do zeme a mám už šaláty väčšinou zjedené. :D A tá chuť tých rajčín sa zrejme nebude veľmi líšiť od tých z dovozu:(Práve preto že to pestujú na hydroponii. Nevidím zmysel tohoto pestovznia v našich... celý příspěvek > |
 |
Plody na mladých meruňkách, 11.5.2015 Ja by som niečo prebral a niečo nechal.
Strom potrebuje cca 40 listov na výživu plodu. Tak si to zhruba prerátajte a nechajte podľa toho 2-3 plody na ochutnanie. Inak by som všetko ostatné dal preč. Teda záleží aj od velkosti korunky a... celý příspěvek > |
 |
Host na zahradě? Potkan?, 11.5.2015 Podľa mňa to bude potkan. |
 |