Příspěvky uživatele - 166.77

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okurky ve skleníku v čem je chyba?, 5.7.2015
Podša mňa nie sú opelené. Alebo vysoká teplota. 
Jak udržet na zahradě ježka?, 28.6.2015
U nás sa krmia ježovia s kočkami z jednej misky a s nimi aj mlieko pijú a roky takto žijú :))) Aj keď v poslednej dobe je ježov stále menej. Záhrady sa menia s úžitkových na okrasné a tento biotop ježom nevyhovuje. :( Ale ešte dvoch tu v... celý příspěvek >
Brouk, 28.6.2015
Nejaká Bystruška. Bystruška kožovitá? 
Jak udržet na zahradě ježka?, 28.6.2015
Misku s mliekom. A nejaká kopa konárov kde sa bude vedieť schovať. 
Brouk, 27.6.2015
Máme "unimobunku " vo viniciach a na jar keď sme tam prišli tam bolo Katariniek " berušek" tisíce, možno desťtisíce v tej chate. škoda že som to neodfotil. Červenočierne steny a okno. :D Trošku oftopic, ale musel som :))
Karburátor v krovinoreze nedáva benzín, 23.6.2015
Síce je divné že prestal pracovať až po nejakom čase, ale pozrel by som práve membránu či sa neprethla prípadne neprilepila. Alebo rozobrať a vyfúkať či v ňom nie je najká špinka. 
Větve thují do kompostu?, 22.6.2015
Ja som to v pohode prehnal cez drvič a aj borievku :D Všetko bezproblémov skompostované. 
Čerpadlo ke studni, 14.6.2015
Pokiaľ máte v dedine dobrovoľných hasičov. U nás to vraj nejde požičať od nich.  Preto je lepšie požičovňa. neviem či som platil 25€ za deň.  Bolo to také veľké čerpadlo ako mávajú hasiči. Cca 45 kilo. 
Čerpadlo ke studni, 14.6.2015
Záleží ako silný je prítok. Nejaké hasičské by bolo asi najlepšie. Nedávno som riešil toto isté. Potreboval som vyčerpať studňu. V požičovni mali iba čerpadlo na 220V a to malo problém aj vytlačiť vodu von zo studne :(tak som sa tam vrátil a... celý příspěvek >
Založil jsem kompost, 9.6.2015
Treba tam pridať aj iný materiál.Rozdrvené konáre napr. A hlavne trávu prehadzovať. Musí sa to miešať aby to nezhnilo. 
Ředkvičky, 6.6.2015
Zrejme zasadené príliš hlboko a hlavne nahusto. 
Kafe v půdě, 24.5.2015
Vaniš by som nedával. je jedovatý pre domáce zvieratá a deti. Ja som objednal teraz Ferramol. nemám s tým zatial skúsenosti, ale podla recenzií by mal pomôcť.  Zatial nemám nejak veľké škody na paprikách a uhorkách, lebo sa ešte pasú na... celý příspěvek >
Hydroponie 2015, nějaké zkušenosti?, 24.5.2015
Ja som sadil tiež asi dakedy vtedy a do zeme a mám už šaláty väčšinou zjedené. :D A tá chuť tých rajčín sa zrejme nebude veľmi líšiť od tých z dovozu:(Práve preto že to pestujú na hydroponii. Nevidím zmysel tohoto pestovznia v našich... celý příspěvek >
Plody na mladých meruňkách, 11.5.2015
Ja by som niečo prebral a niečo nechal.  Strom potrebuje cca 40 listov na výživu plodu. Tak si to zhruba prerátajte a nechajte podľa toho 2-3 plody na ochutnanie. Inak by som všetko ostatné dal preč. Teda záleží aj od velkosti korunky a... celý příspěvek >
Host na zahradě? Potkan?, 11.5.2015
Podľa mňa to bude potkan. 
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika