|
Příspěvky uživatele - 70.99
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Brambory v seně, 6.5.2014 Dobrý večer, myslíte si tedy pane Zdeňku, že to naše čerstvé čisté seno bude k ničemu??, Protože už na první pohled to vaše seno vypadá rozhodně jinak než to moje :) v nejhorším případě když se nic neurodí tak si tam na podzim nahrabu i listí a... celý příspěvek > |  | Brambory v seně, 6.5.2014 jak tak koukám, tak se tu místo zkušených hromadí začátečníci... nevadí alespoň porovnáme metody :)) Tak já jsem nakonec vynechala bednu a položila jsem je na cca 5 cm sena a senem jsem je i pokryla a vydatně zalila. sázela jsem 4.5. mírně... celý příspěvek > |  |
|  | Brambory v seně, 2.5.2014 Dobrý den, chystám se založit vysoký záhon (40cm) a v něm bych chtěla pěstovat brambory v seně... potřebovala bych poradit od těch co už mají odzkoušeno, jak ho správně navrstvit. Budu mít bednu cca 3,5 x 1,5 m. Na dno bych chtěla dát králičí pletivo... celý příspěvek > |  |
|
|
|