|
Slad - pálení, 7.4.2013 Prosím o radu zda se dá ze sladu vyrobit slivovice |
 |
Hniloba broskví, 6.3.2013 Tak se mě nepodařilo rozpoutat diskusi.Mohla by to být monolioza? |
 |
|
 |
Hniloba broskví, 4.3.2013 V lońském roce začali asi v poloviční velikosti broskvových plodů najednou hnít a zasychat.Čím bych měl stromky letos ošetřit? |
 |
Už postřik na kadeřavost?, 21.2.2013 Prosím už by se dal provádět postřik na kadeřavost? |
 |
Uzení domácího divočáka, 25.1.2013 Děkuji Vám za zastání, špatně jsem se vyjádřil v dotazu oledně naložení divočy.Dnes jsme měli několik kousků naložených žeber jako pečínku a to by se i pisatel 21138 olizoval.Tak si myslím že to uzené nebude mit chybu. |
 |
Zabřezlá samice, 15.1.2013 Prosím, dá se zjistit jestli je samice zabřezlá. |
 |
Uzení domácího divočáka, 15.1.2013 Prosím o radu jestli někdo udil vyřezaného kance /divočáka / z domácího chovu který je po dvou selatech.Včera jsem naložil maso a je tam několik pěkných kousků masa které bych chtěl vyudit. |
 |
Samice se nechtějí nechat připustit, 28.10.2012 Prosím o radu jak na samice které měli během roků 3x za sebou po 8-10 králících a teď nejsem schopen už tři měsíce ani jednu donutit k připuštění.Mám dva samce ale ani to nepomůže.Myslel jsem že jsou překrmeni a tak dostali dietu a stejně nic.Jak na... celý příspěvek > |
 |
Králící a kukuřice, 12.10.2012 Já dávám kukuřici velkým králíkům dvakrát až třikrát týdně celé léto od mléčné až skoro do nové a nikdy s tím nemám problémy.Do vody dávám jako prevenci ocet. |
 |
Samec nechce skákat, 6.10.2012 Prosím poradte nějaký fígl na dvouletého samce který míval velmi dobré výsledky.Poslední dobou mu aktivita klesla na minimum. |
 |
|
 |
Sazivost broskví, 14.7.2012 Co je příčinou sazivostí broskví /neznám název nemoci/.Na plodech se objevují černé skvrny a postupúně se rozšiřují na cewlý plod.Čím postříkat? |
 |
Setí míchaného obilí na seno, 23.4.2012 Mí rodiče to seli a říkali tomu na Jižní Moravě - MIŠAJNA.
|
 |
Setí míchaného obilí na seno, 18.4.2012 A co takhle hrách na sušení? |
 |
Setí míchaného obilí na seno, 15.4.2012 Prosím o radu zda se dá zaset míchané obilí na seno nebo je to blbost.Děkuji |
 |
Setí kukuřice, 15.4.2012 Děkuji za radu.Je snad čas ji zaset v této době?
|
 |