Příspěvky uživatele - 150.101

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slad - pálení, 7.4.2013
Prosím o radu zda se dá ze sladu vyrobit slivovice
Hniloba broskví, 6.3.2013
Tak se mě nepodařilo rozpoutat diskusi.Mohla by to být monolioza?
Hniloba broskví, 4.3.2013
V lońském roce začali asi v poloviční velikosti broskvových plodů najednou hnít a zasychat.Čím bych měl stromky letos ošetřit?
Už postřik na kadeřavost?, 21.2.2013
Prosím už by se dal provádět postřik na kadeřavost?
Uzení domácího divočáka, 25.1.2013
Děkuji Vám za zastání, špatně jsem se vyjádřil v dotazu oledně naložení divočy.Dnes jsme měli několik kousků naložených žeber jako pečínku a to by se i pisatel 21138 olizoval.Tak si myslím že to uzené nebude mit chybu.
Zabřezlá samice, 15.1.2013
Prosím, dá se zjistit jestli je samice zabřezlá.
Uzení domácího divočáka, 15.1.2013
Prosím o radu jestli někdo udil vyřezaného kance /divočáka / z domácího chovu který je po dvou selatech.Včera jsem naložil maso a je tam několik pěkných kousků masa které bych chtěl vyudit.
Samice se nechtějí nechat připustit, 28.10.2012
Prosím o radu jak na samice které měli během roků 3x za sebou po 8-10 králících a teď nejsem schopen už tři měsíce ani jednu donutit k připuštění.Mám dva samce ale ani to nepomůže.Myslel jsem že jsou překrmeni a tak dostali dietu a stejně nic.Jak na... celý příspěvek >
Králící a kukuřice, 12.10.2012
Já dávám kukuřici velkým králíkům dvakrát až třikrát týdně celé léto od mléčné až skoro do nové a nikdy s tím nemám problémy.Do vody dávám jako prevenci ocet.
Samec nechce skákat, 6.10.2012
Prosím poradte nějaký fígl na dvouletého samce který míval velmi dobré výsledky.Poslední dobou mu aktivita klesla na minimum.
Sazivost broskví, 14.7.2012
Co je příčinou sazivostí broskví /neznám název nemoci/.Na plodech se objevují černé skvrny a postupúně se rozšiřují na cewlý plod.Čím postříkat?
Setí míchaného obilí na seno, 23.4.2012
Mí rodiče to seli a říkali tomu na Jižní Moravě - MIŠAJNA.
Setí míchaného obilí na seno, 18.4.2012
A co takhle hrách na sušení?
Setí míchaného obilí na seno, 15.4.2012
Prosím o radu zda se dá zaset míchané obilí na seno nebo je to blbost.Děkuji
Setí kukuřice, 15.4.2012
Děkuji za radu.Je snad čas ji zaset v této době?
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika