|
Příspěvky uživatele - 166.44
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zapěstování koruny - Seifersdorfský ořech, 13.5.2020 Legraci si doopravdy nedělám. Plno větví mělo špičky pupenů nazelenalé. Nyní jsou pupeny doslova černé, nic neraší. Ale co je v posledních týdnech nejhorší? Z jednotlivých částí větví kape - doufám - míza a to nevím proč. Ořešák perfektně stínil... celý příspěvek > |  | Žluté larvy - housenky na listech a plodech, 22.8.2015 Dobrý den, nevíte, proč se larvy berušek přisávají na plod a vypadají, že jsou do něj zakouslé, když by měly být v místech, kde jsou mšice? Děkuji, Míša H. |  |
|  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 7.5.2015 Já bych se skoro připojila k panu Stekovicsovi. Mám pro klíčení a růst sazeniček ideální podmínky a tak sázím stále později. Letos ke konci března a sazeničky mají 30 cm určitě. V půlce dubna jsem vysela nějaká semínka z časopisu a 15 cm už mají... celý příspěvek > |  |
|
|
|