Příspěvky uživatele - 228.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sazenice rajcat - proc tak vytahla?, 31.1.2013
Predem se omlouvm za zacatecnicky dotaz, ale mozna take nekomu pomuze. Loni jsem zasadil seminka rajcat ca v koncem unora. Pestoval jsem je v malem parnicku. Az mely ca 3 listy venku, tak jsem je dal do kelimku 0,2l a dal je do pokoje na parapet s... celý příspěvek >
Narovnani noze u sekacky, 21.12.2012
Zdravim, potreboval bych poradit s nozem u sekacky. Povedlo se mi v lete vzit obrubnik a nuz se mi trochu rozhodil. Rozhodil se tak, ze sekacka nyni seka jednu stranu vice a druhou o neco malo mene. Jedoduse receno, sekacka za sebou nechava takove... celý příspěvek >
Vyfoukání hadic na zimu - vývěva - kde sehnat?, 21.12.2012
Ano neco takoveho mam na mysli. Nicmene si myslim, ze i silny vysavac nema dostatecny "vyfuk" aby vodu z hadic vyhnal. Ten prumyslovy by byl asi o necem jinem. Ted pred zimou mi to delal znamy s takovym prirucnim fukarem (maly) ale ten mel silu jako... celý příspěvek >
Vyfoukání hadic na zimu - vývěva - kde sehnat?, 18.12.2012
Zdravím, rád bych si opatřil nějakou silnou vývěvu na vyfukování hadic k bazénu (k tryskám). Nevíte někdo, kde bych něco takového mohl sehnat? Předem díky za případné tipy. Jirka.  
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika