Příspěvky uživatele - 14.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dvouleté sazenice Jilmu Sibiřského (Turkestánsky brest), 6.5.2015 Obsahuje fotku
Chtěl bych poprosit o názor: objednal jsem 40 ks dvouletých sazenic jilmu Sibiřškého (Turkestánsky brest) a přišlo mi toto. viz foto s tím, že většina (asi 30 ks) byla tá menší na levé straně. je možné aby sazenice stejného stáří byly tak... celý příspěvek >
Travní rohož Rosteto, 3.5.2015 Obsahuje fotku
Děkuji, ale nepochopil jsem větu "Rohože je někdy lepší pokládat až do zapojeného trávníku" Trávní rohož jsem použil právě proto, že při zasetí travního semena mi na svahu semena splaví voda a tráva nevyroste. U tohože výrobce slibuje, že jsou... celý příspěvek >
Travní rohož Rosteto, 2.5.2015
Dobrý den, V návodu trávní rohože je napsáno, že semena vyklíčí za několik týdnů. Nemáte s tím někdo zkušenosti, za kolik týdnu konkrétně?? Travní rohož jsem dle návodu položil cca.3.4.2015 a spolu s ní jsem zasel travní směs na rovině. Je... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika