Příspěvky uživatele - 38.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bezsemené stolní odrůdy, 30.4.2013
No přeci tenhle Nevím odkud přišel a kam jde, podle popisu mi přišel jako vhodný. S pozdravem GB
Bezsemené stolní odrůdy, 29.4.2013
Tak to jo. Já zkusil vloni zasadit krome ostatních odolnějších odrůd, do našich 300mnm VČ, Jupiter. 2 sazenice na zkoušku, tak uvidim. Určitě poreferuji. Děkuji za info.
Bezsemené stolní odrůdy, 25.4.2013
Osobně mám výbornou zkušenost se sapara.cz, ale máte půl roku zpoždění. Na jaro se tam objednává od listopadu, tak do max ledna. Všechno je roubované.
Co vaše réva? (2013), 25.4.2013
No, pěkně nás vykostil. Nezbývá, než tiše závidět, prošlapat si cestičku ve sněhu k drátěnce a vzývat boha Slunce, aby povytáhl i ty naše klacíky.
Co vaše réva? (2013), 25.4.2013
To jsem rád, že to říkáte, protože, když jsem ty fotky viděl a vzpomněl si na ty své klůcky, co se na nich zatím jen nalévají pupeny, tak jsem zapochyboval jestli přežili zdárně zimu. ;-)
Dravý roztoč Typhlodromus pyri, 19.3.2013
1 min hledání, a je to tam - Typhlodromus pyri, dravý roztoč proti sviluškám, hálčivcům a vlnovníkovcům
Co vaše réva? (2013), 18.3.2013
Dobrej všem, chtěl bych se zeptat, jak jste na tom s řezem. Jsem na pardubicku 300mnm a zatím vyčkávám, ale pomalu začínám být nervózní. Mám loni vysazených 20 hlav(Jupiter, Nero, Prim, Vostorg, Hibernal) a nerad bych to nějak dokopal nevhodným... celý příspěvek >
Jak řezat "vějířové" volné vedení na zdi?, 7.3.2013
Rozhodně jsou pro stolní odrůdy doporučovány dlouhé tažně. Takže buď jeden s třeba 8 očky. Nebo 2 tak po 5. Začal bych s jedním a tak 6-8 očky. Uvidíte co to s ním udělá. ;-) Pro zvětšení hroznů a bobulí udělat ještě probírku. Jednak před... celý příspěvek >
Hibernal, 2.11.2012
Mohu se Vás jako úspěšného pěstitele Hib zeptat na zatížení? Jaklý máte spon sazenic. Kolik oček na m2 necháváte a kolik hroznů na letorostu. Je mi jasné, že je to silně individuální záležitost, ale přece jenom pro představu by se to... celý příspěvek >
Hibernal, 31.10.2012
Dobrá zpráva :-) Letos na jaře jsem ho zasadil 10 hlav jako svoji první pokusnou moštovku. Vých.Č(PU) 300m.n.m.
Kdy sázet víno?, 25.10.2012
Já bych ten způsob úplně nezatracoval. Koneckonců dříve se pěstovalo tzv na hlavu běžně. A ta hlava byla 10-15 cm nad zemí, takže to vypadalo trochu jako rybíz. viděl jsem to letos na vlastní oči a bylo min. zajímavé. Pěstovalo se tak někde ještě... celý příspěvek >
Kdy sázet víno?, 24.10.2012
Ano, ale pokud někdo poradí A je nutné říci i B, protože méně zvídavý/á tazatel/ka to pak vezme za bernou minci a může si tím i uškodit. K tématu: Obecně jsem někde v brožuře četl, že jarní výsadba je vhodnější pro oblasti s... celý příspěvek >
Kdy sázet víno?, 24.10.2012
Jediná možnost, která mě napadá při tomto způsobu 1 roku zapěstování je, že to všechno v zimě vymlátí a teprve 2 rok začnete "pracovat" na kmínku. A to by v okrajovějších oblastech mohlo mít logiku. Dojde sice k posunu růstu o 1 rok, ale se zajistí... celý příspěvek >
Malinové, ostružinové, ribízové - mám problém, 4.10.2012
No osobně jsem to dělal tak, že jsem tu dávku rozpustil v převařené vodě(nechat alespoň trochu zchladnout!!!) a nalil jako první do demižónu před tím, než jsem do něj začal stáčet. Ve Vašem případě bych postupoval obdobně. Pokud máte víno po... celý příspěvek >
Malinové, ostružinové, ribízové - mám problém, 3.10.2012
No jako nejjednodušší vidím přidání pyrosulfitu. Dá se koupit od množství 2g v drogerii. Nevím kolik toho vína máte. Myslím, že na obalu píšou 0,35g/l, ale osobně jsem dával méně, asi polovinu. Ale neměl jsem to nemocný. :-)
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika