Příspěvky uživatele - 248.47

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Používáte drtič?, 25.8.2017
Dnes se jmenuje Bosch AXT 25 TC, je vynikající. Kromě větví a šišek podrtí i veškeré posklizňové zbytky rostlin i s listím, třeba keříčky fazolí, rajčata nebo papriky.
Velkoplodé meruzalky od p. Karla Jašíka, 20.6.2017
Letos na jaře jsem koupil na zkoušku dvě šlechtěné meruzalky v německém zahradnictví Deaflora, v e-shopu mají 7 odrůd pod názvem Missouri - Johannisbeeren. Podle popisu mají být chuťově vynikající. P.M.
Šišky do kompostu?, 26.1.2016
Jaký šrotovník máte na mysli? Už jsem se pokoušel najít nějaký stroj, který by zvládl rozšrotovat všelijaké zelené i suché zbytky, drobné větve nebo šišky do kompostu, ale nic se mně nepodařilo objevit.
Ořešák Mars bez jehnědů, 21.5.2015
Můj 4letý Mars má letos poprvé nasazeno 8 malých ořechů, nevytvořil ale zatím žádné jehnědy, i když to má být odrůda samosprašná. Je na to ještě moc mladý, nebo jehnědy ještě vyraší? Z okolí se asi neopylí - coby Mars rašil později,... celý příspěvek >
Rubinola, 14.5.2015
Myslíte tím zkrátit na polovinu nové letošní přírůstky ?
Růžový rybíz, 4.5.2015
Objednával jsem 16.4., 23.4. přišel e-mail s oznámením, že je zásilka připravená k odeslání, a s údaji pro provedení platby. Otázka je, kolik teď mají objednávek - na stránkách bylo uvedené, že rozesílají až od 1. května, takže začali... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika