Příspěvky uživatele - 220.132

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bílá plíseň na dřevě, 25.6.2013
taky si musím postěžovat, v posledních letech se u nás velmi rozšiřuje a ten líh, to prosím vás aplikujete postřikem? zatím to stačilo mechanicky rozmačkat, ale co kdyby
Úprava lehce zanedbaných korun, 25.6.2013
on totiž ten letní řez může docela dobře omezit růst stromu a spíše ho donutit k větší plodnosti, on se i tou vysokou plodností dost oslabuje, a tak by tolik nemusely růst.. no ale to se dozvíte i ve videu
Úprava lehce zanedbaných korun, 25.6.2013
ano, letní řez, čekal jsem, kdo až s tím přijde :D někde je tu na fóru popsaný i dvoufázový sektorový řez, tam by pro vás taky mohly být užitečné informace, jinak jsem se nedávno díval na pěkné video o letním řezu, ten se vám určitě hodit bude ;)
Jak zvládají odrůdy strupovitost po deštivém květnu 2013, 25.6.2013
Taky pozoruju padlí už od květu, hlavně na průsvitném letním, a letos asi poprvé i na Rubínu, pak ještě nějaké starší dvě (pro mě) neznámé jabloně. Takže je to asi docela jedno, jaké je počasí, mrška si najde příležitost vždycky :)
Řez rubínu, 25.6.2013
Téda, 160 stromů :) to já mám něco přes 20, většinou starších a v mládí "nevychovaných" stromů, a až posledních pár let se o ovocnářství trochu zajímám, takže si s některými věcmi (hlavně tedy některými stromy) stále lámu hlavu, a doufám, že neudělám... celý příspěvek >
Řez rubínu, 24.6.2013
Dobrý večer, děkuji za reakci, ty stromy už jsou všechny v plné plodnosti, jenom jsem v zimě udělal průklest a detailní zmlazovací řez, no a ony se toho ty stromy jaksi lekly, přitom už zase na nich mám spoustu adeptů na průklest :D jinými slovy byly... celý příspěvek >
Čačanská rodná, Katinka, 24.6.2013
co máte z toho, já jsem letos koupil katinku na myrobalánu, a je celá žlutě flekatá, jakoby měla vyrážku.. tomu říkám virus free!
Řez rubínu, 24.6.2013
Dobrý den, mám dotaz ohledně rubínu (nebo nějaké jeho mutace). Nahoře v koruně to po průklestu hodně roste a jedna svislá, dejme tomu terminální větev, dost obrostla asi vlky - z holé větve vyrašilo do všech stran spoustu proutí, hodně dlouhého, a... celý příspěvek >
DSR - Dvojstupňový sektorový rez, 24.6.2013
paráda, díky, ani mě nenapadlo použít tento řez i u jádrovin, kdesi jsem vyčetl že se to hodí pro peckoviny tak to s úspěchem používám na broskvích, ikdyž jsem si zvykl jádroviny vyvazovat, tohle bude přece jen efektivnější způsob
Jakou odnož pro Rubín na polokmen 600 m.n.m, 24.6.2013
Jak bylo výše zmíněno, MM 106 vykazovala v kombinaci s Rubínem nejhorší výsledky, tak pozor na to! Já mám zřejmě nějaké stromky na té M9 a ty jsou tak pro ten zákrsek, mám je sice ve vyšším tvaru, ale je to bída. Jeden je na vzrůstnější podnoži, nebo... celý příspěvek >
Rubinola - praskanie kôry kmeňa, 24.6.2013
tak já mám několik stromků rubínu nebo nějaké jeho mutace, tedy sklizeň i skladovatelnost odpovídá rubínu, no a taky mi to sem tam praskne, občas z toho jde i něco jako klejotok, ale to jen na jednom stromku se silně poškozeným kmenem, ostatní jenom... celý příspěvek >
Jaké dvouruční nůžky na větve, 10.3.2013
můžete prosím upřesnit, jaké nůžky přesně máte? já jsem koupil nějaké střední, dvouruční nůžky, plastové rukojeti, háková čepel, a letos se mi tu čepel podařilo zkřivit (no moc jsem je nešetřil, však je to nějaká kvalita ne) no uprostřed čepele se to... celý příspěvek >
Rozmarýn, 24.1.2013
to může záležet na odrůdě, jestli venku přežije nebo ne, nicméně tyhle rostliny jsou schopny přezimovat venku, protože je to přirozené prostředí tak se dokáží přizpůsobit, dřevo dostatečně vyzraje a kytka se zazimuje, takže rozdíl mezi rozmarýnem... celý příspěvek >
Ginko biloba, 27.3.2012
a co jiného by z toho vylezlo než jinan? ginko plané?
Další diskuze:  16  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika