Příspěvky uživatele - 100.28

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Využití jedn. sněhové frézy i jako vertikutátor, 27.4.2015
Zdravím S.fon, zde nejde o žádnou kondenzaci ale prachový sníh ucpe papírovou vložku filtru za dvě minuty. V práci se sněhem se nepočítá s prachem jako takovým, který by motor mohl poškodit a malé množství prachového sněhu mu spíše prospívá s ohledem... celý příspěvek >
Honda Vs. Briggs, 27.4.2015
Zdravím, já bych to neviděl jako "razanci za provázek" ale "doražení" ovladače plynu na doraz polohy START. Jak bylo uvedeno, zkontrolovat při poloze páky START zcela uzavřenou sytičovou klapku. Honda toto nemá příliš dobře technicky vyřešené. Je... celý příspěvek >
Využití jedn. sněhové frézy i jako vertikutátor, 27.4.2015
Zdravím, motory nemají vložku v zduchového filtru, není problém dokoupit. Chlazení je stejné jako u ostatních motorů, výrobce nedělá rozdíl mezi motorem do sekačky nebo frézy. Standa.
Rozdil mezi herbicidy, 6.8.2011
Za B a za C správně. Tam naprosto souhlasím. U áčka by se dalo polemizovat. Viz šmejdy řady hobby od Bosche. Ale srovnávat to s herbicidy asi nelze. Z počátku byl jen roundup. Kdyby nebylo generik, jistě by dnes stál několikanásobně víc.
Růstový stimulátor, 6.8.2011
Je to divný, buď jsem konzervativní a tyto přípravky odmítám a nebo s nimi pracuji. Převažující složkou bude voda a přesto bych to nepil.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika