|
Příspěvky uživatele - 251.159
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Okrasné letničky do truhlíku, prosím, poraďte, 16.3.2014 Děkuji za radu, asi také pravděpodobně vyseji rovnou do truhlíku a pak podle potřeby "roztřídím". |  | Okrasné letničky do truhlíku, prosím, poraďte, 16.3.2014 Je tam klasické vyobrazení v březnu výsev, ale nepíší nic o pikýrování, nebo jestli tam kde vyseji už mohou rostliny zůstat. |  |
|  | Okrasné letničky do truhlíku, prosím, poraďte, 15.3.2014 Dobrý den,
zakoupila jsem balíček semínek s mixem okrasných letniček do truhlíku, ale nevím jak je vyset. Když pěstuji petúnie tak se ještě pikýrují a přesazují, ale jak to udělat s mixem rostlin, u kterých nevím které semínko patří jakému druhu?... celý příspěvek > |  | Okurkové mini melounky aneb cucamelons, 21.2.2014 A tak alespoň za syrova to chutná trochu jako okurka? :) Chtěla jsem to hlavně házet v létě do džbánu s vodou na pití a ledem na okrasu... |  | Okurkové mini melounky aneb cucamelons, 20.2.2014 Já osobně je mám z Aukra, nikde jinde jsem je neviděla, jsem zvědavá jestli vůbec vyklíčí... |  | Okurkové mini melounky aneb cucamelons, 17.2.2014 Dobrý den,
zajímalo by mě jestli už někdo zkoušel tuto "kuriozitu". Koupila jsem si letos semínka a tak jsem zvědavá jaké to bude.
Popřípadě chystá se něko také letos pěstovat mini melounky :)
Díky |  | Rajčata pro sezónu 2014, 15.1.2014 Zdravím, letos kromě osvědčeného Tornáda a neidentifikovaného žlutého cherry rajčete budu pěstovat následující: Wapsipinicon Peach; Tangerine F1; Datterino F1; Indigo Rose; San Marzano Lampadina 2; Tlacolula; Green Zebra; Carbon; Striped Roman;... celý příspěvek > |  | Duo švestka od Bakker, 14.4.2013 Děkuji za odpovědi. Je to nějaké divné no... asi tedy raději koupím klasické zakrslé odrůdy a někde jinde :) |  | Duo švestka od Bakker, 14.4.2013  Dobrý den,
ráda bych si pořídila tuto "podle firmy Bakker" zajímavost. Máte někdo zkušenost s tímto stromkem, který by se měl dát pěstovat (při zakracování) i ve větším květináči na terase? Jedná se o dva druhy ovoce: meruňka a švestka... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|