Příspěvky uživatele - 245.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kolik písku má být ve filtraci, 3.5.2013
Výrobce to vždy uvádí kolik kg písku tam dát.
Písková filtrace, 22.4.2013
Jak vyndaváte použitý písek ven z pískové filtrace tím úzkým hrdlem.
Automatický hlídač výšky hladiny, 28.1.2013
No já mám hlídač hladiny HRH 5 a tři čidla (cca 900) u bazénu, ale napojený na elektroventil a dopouštím vodu do bazénu.Místo elektroventilu se dá zapojit i to čerpadlo.A druhá možnost je ten nejjednodušší systém od splachovače s plovákem.Ona je i... celý příspěvek >
Jakou levnou benzínovou pilu?, 27.1.2013
Já mám HECHT pilu 4 roky a naprostá spokojenost.Asi záleží na tom, jak se kdo k čemu chová.
Automatický hlídač výšky hladiny, 27.1.2013
To hlídání se dá udělat za 1000,-  na vysoké úrovni.Chce to jeden pár šikovnejch rukou a trochu popřemejšlet.
Smímač hladiny vody, 26.12.2012
Nepřítel Galvani funguje u všech zapojení ve vodě.Tady šlo o námět.Dílenské provedení je každém dle možností.
Zavlažovací systém Orbit, 26.12.2012 Obsahuje fotku
Já mám ORBIT už několik let spolu s čidlem deště a je s ním řízená celá zahrada.Celé jsem to dělal sám a cenově to vyšlo za DESETINU ceny než od firem.
Smímač hladiny vody, 26.12.2012
A nebo použít odpadní plastovou trubku na kterou venku přidělám jazýčové relé a do trubky dám magnet v plováku.Trubku neuzavírat ani nahoře ani dole a ponořit do studny.Rozteč a počet jazýčkovejch relátek je možno volit dle potřeby.Napájet třeba... celý příspěvek >
Stavba Azuro bazenu, 7.12.2012
Automatika hlídá hladinu vody v bazénu, při poklesu hladiny vypne filtraci a dopustí vodu na stanovenou mez a potom zase spustí filtraci.Dále je připojeno čidlo průtoku, které při nízkém průtoku(křeba vlivem poškození potrubí)vypne čerpadlo a... celý příspěvek >
Stavba Azuro bazenu, 6.12.2012 Obsahuje fotku
Tak automatiku už jsem zhotovil a už jenom počkat na jaro a zapustit bazén do země.
Dnová výpusť, 2.12.2012
Po několika letech chceme na jaře zapustit bazén AZURO do země.Rád bych do dna zabetonoval dnovou výpusť.Má s tím někdo zkušenost?Na co si dát pozor při betonování a pokládání fólie.
Úklid filtrace na zimu, 5.11.2012
Pokud se nepletu tak jsem viděl tu benu i se stavbou bazénu na jiném vebu.Tady by to asi promrzlo, ale je to hezký.Akorát nevím proč se neosvědčilo to tepelné čerpadlo co jste tam měl.Mne čeká na jaře také kopání.Ale já chci zapustit bazén celej do... celý příspěvek >
Úklid filtrace na zimu, 29.10.2012
A to je ta bedna nějak zateplená?Já bych se bál aby ten vlhkej písek při mrazech nerostrhl tu nádobu.Proto to rači tahám do tepla.
Úklid filtrace na zimu, 23.10.2012
Vodu vypustím,6-ti cestný ventil dám do polohy zima a uskladním v teple.Dělám to tak již 5 let.Písek nechávám 2 roky a potom měním.
Stavba Azuro bazenu, 18.10.2012
I kdybych odmontoval PE hadici od vratné trysky tak se nedostanu pod tuto trysku a stejně musím něčím odčerpávat.Filtraci mám výš než bazén.Hadice "husí krky" u bazénu nemám, jelikož je to akorát na odpis čerpadla při jejich prasknutí.A jak jsem psal... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika