|
Azuro 400 - zapouštět či nezapouštět, 20.2.2015 U bazenu AZURO to je jedno zda je zapusteny a nebo ne.Nema dole zadny vypustny otvor. |
 |
Azuro 400 - zapouštět či nezapouštět, 20.2.2015  Takhle to vypadá zapuštěný. |
 |
|
 |
Azuro 400 - zapouštět či nezapouštět, 20.2.2015 Kažopádně zapustit, méně to prochladá a vypouštět na zimu nemusíte ani bazén nezapuštěnej.I částečně zapuštěnej bazén vypadá lépe než nezapuštěnej. |
 |
Písková filtrace pro bazén 30m3, 27.1.2015 Ještě malej dodatek, ono nemusí bejt všechno co je drahý dobrý a všechno laciný šmejd.Já jsem koupil jako náhradní díl čerpadlo od této filtrace a použil ho na hrlič.Cena cca 2100,- je oproti originálům hodně malá a slouží stejně. |
 |
Písková filtrace pro bazén 30m3, 27.1.2015 Ono asi záleží v jakém zapojení to čerpadlo je.Záleží jak má provedenou instalaci trubek atd. |
 |
Písková filtrace pro bazén 30m3, 25.1.2015 V mnou zmiňované fitraci je 45 kg písku což je dostatečné množství a motor stojí 2100,-Tak za těch 7 let ho zahodím a koupím novej. |
 |
Písková filtrace pro bazén 30m3, 24.1.2015 Tak u mne běží v sezoně skoro nonstop již tři roky a neni na čerpadle nic znát.A taky bez problému. |
 |
Písková filtrace pro bazén 30m3, 23.1.2015 Mám tu samou a mohu potvrdit. |
 |
Uloženi filtrace u bazenu, 16.1.2015 Pokud jde jenom o filtraci, tak to bych zhotovil s betonovejch obrubníků 5 x 20 x 100 cm.Jenom se odřežou zámky pod úhlem 45° a opřou se jeden do druhého. |
 |
Drtička větví, 13.10.2014 Tak toto je přesné a výstižné.Neni co dodat, jen souhlasit. |
 |
|
 |
Tepelné čerpadlo - zkušenosti?, 18.9.2014 Za ty peníze co dám za TČ, když koupím solárka, tak na tom budu stejně a uštřím za provoz. |
 |
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 9.9.2014 Vyhrabal jsem starší, ale nepoškozenej lázeňskej kotel.Je to celé smaltované a zapojil to do okruhu místo solárního panelu na zkoušku a zatopil v něm.Zatopil jsem v něm a voda v bazénu se dá krásně ohřívat, stačí jenom trochu dříví.Prodloužení... celý příspěvek > |
 |
Přechlorovany bazen + vysoké PH, 18.8.2014 Nedělit, ale nastavit pokud používáte plovák co nejmenší dávkování.U plováku to bude asi nějaký pootvíráním otvorů.Já mám poloautomatický dávkovač na potrubí a používám jeno tablety a za celou sezonu ať je teplota jakákoliv neni s vodou problém.Chlor... celý příspěvek > |
 |
Bezchlorová údržba bazénu Mountfield, 16.8.2014 Mám tam dávkovač a vodu dopouští automatika z řádu. |
 |
Bezchlorová údržba bazénu Mountfield, 16.8.2014 Hodnoty Ph musíte stejně hlídat ať tak nebo tak ošetřujete vodu.A ještě se mi nestalo, že by nám voda v bazénu zezelenala i když odjedeme třeba na tři týdny. |
 |