Příspěvky uživatele - 245.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Azuro 400 - zapouštět či nezapouštět, 20.2.2015
U bazenu AZURO to je jedno zda je zapusteny a nebo ne.Nema dole zadny vypustny otvor.
Azuro 400 - zapouštět či nezapouštět, 20.2.2015 Obsahuje fotku
Takhle to vypadá zapuštěný.
Azuro 400 - zapouštět či nezapouštět, 20.2.2015
Kažopádně zapustit, méně to prochladá a vypouštět na zimu nemusíte ani bazén nezapuštěnej.I částečně zapuštěnej bazén vypadá lépe než nezapuštěnej.
Písková filtrace pro bazén 30m3, 27.1.2015
Ještě malej dodatek, ono nemusí bejt všechno co je drahý dobrý a všechno laciný šmejd.Já jsem koupil jako náhradní díl čerpadlo od této filtrace a použil ho na hrlič.Cena cca 2100,- je oproti originálům hodně malá a slouží stejně.
Písková filtrace pro bazén 30m3, 27.1.2015
Ono asi záleží v jakém zapojení to čerpadlo je.Záleží jak má provedenou instalaci trubek atd. 
Písková filtrace pro bazén 30m3, 25.1.2015
V mnou zmiňované fitraci je 45 kg písku což je dostatečné množství a motor stojí 2100,-Tak za těch 7 let ho zahodím a koupím novej.
Písková filtrace pro bazén 30m3, 24.1.2015
Tak u mne běží v sezoně skoro nonstop již tři roky a neni na čerpadle nic znát.A taky bez problému.
Písková filtrace pro bazén 30m3, 23.1.2015
Mám tu samou a mohu potvrdit.
Uloženi filtrace u bazenu, 16.1.2015
Pokud jde jenom o filtraci, tak to bych zhotovil s betonovejch obrubníků 5 x 20 x 100 cm.Jenom se odřežou zámky pod úhlem 45° a opřou se jeden do druhého.
Drtička větví, 13.10.2014
Tak toto je přesné a výstižné.Neni co dodat, jen souhlasit.
Tepelné čerpadlo - zkušenosti?, 18.9.2014
Za ty peníze co dám za TČ, když koupím solárka, tak na tom budu stejně a uštřím za provoz.
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 9.9.2014
Vyhrabal jsem starší, ale nepoškozenej lázeňskej kotel.Je to celé smaltované a zapojil to do okruhu místo solárního panelu na zkoušku a zatopil v něm.Zatopil jsem v něm a voda v bazénu se dá krásně ohřívat, stačí jenom trochu dříví.Prodloužení... celý příspěvek >
Přechlorovany bazen + vysoké PH, 18.8.2014
Nedělit, ale nastavit pokud používáte plovák co nejmenší dávkování.U plováku to bude asi nějaký pootvíráním otvorů.Já mám poloautomatický dávkovač na potrubí a používám jeno tablety a za celou sezonu ať je teplota jakákoliv neni s vodou problém.Chlor... celý příspěvek >
Bezchlorová údržba bazénu Mountfield, 16.8.2014
Mám tam dávkovač a vodu dopouští automatika z řádu.
Bezchlorová údržba bazénu Mountfield, 16.8.2014
Hodnoty Ph musíte stejně hlídat ať tak nebo tak ošetřujete vodu.A ještě se mi nestalo, že by nám voda v bazénu zezelenala i když odjedeme třeba na tři týdny.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika