|
Solinátor (chlorinátor) pro bazény Azuro Mountfield, 27.4.2015 Važený pane, Vy jste napsal že stačí jedna dávka skalice na jaře na celej rok.A potom jenom filtrovat.Tak to bych do takového bazénu nevlezl.Proto jsem napsal, ža ta voda musí být svěcená aby celej rok vydržela jenom tím filtrováním.A za tím si... celý příspěvek > |
 |
Solinátor (chlorinátor) pro bazény Azuro Mountfield, 26.4.2015 To jako mám věřit tomu, že dáte modrou skalici na začátku sezony a potom celou sezonu nic?Tak tomu snad ani sám nevěříte.leda by to byla voda svěcená. |
 |
|
 |
Solinátor (chlorinátor) pro bazény Azuro Mountfield, 26.4.2015 Tak ten dávkovač stojí 500,- a nemusím si toho všímat hodně dlouho.Nevím jak často se musí dávat ta skalice, ale toto je pohodlnější, jen občas zkontroluji stav tablet v dávkovači a PH v bazénu.Proplach pískové filtrace se dělá tak i tak.Mám to... celý příspěvek > |
 |
Hnědý povlak / sliz na dně a stěnách bazénu po zimě, 25.4.2015 Tak u nás je voda už 26°C.Ale mám na steše solární panely a jsou regulované pomocí elektroventilu, takže nemusím hlídat jak svítí sluníčko. |
 |
Ohřev bazénové vody, 25.4.2015 Já jsem loni udělal pokus se starejma lázeňskejma kamnama.Jsou komplet smaltovaný a vodu jsem proháněl přímo přes ně.Trocha dříví a voda se pěkně ohřála. |
 |
Hnědý povlak / sliz na dně a stěnách bazénu po zimě, 25.4.2015 Já když jsem letos odzimovával bazén tak jsem po odkrytí zjistil, že je voda sice skoro čistá ale na dně a stěnách je zelenej povlak i přes to, že jsem použil stejné množství a typ zazimovače jako každý rok.Tak jsem pomocí ručního vysavače s kartáčem... celý příspěvek > |
 |
Solinátor (chlorinátor) pro bazény Azuro Mountfield, 25.4.2015 Řešení je jednoduchý, nevypínat filtraci při odjezdu na dovolenou a dát do plováku velkou tabletu nebo namontovat na výstup vody za filtraci dávkovač na tablety.Tam se vejde 1,4 kg tablet(7 kusů) a to vydrží klidně i dva měsíce.Modrá skalice neni... celý příspěvek > |
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 15.4.2015 V tom případě bych nesměl opustit vypolstrovanou místnost, abych při jakémkoliv klopýtnutí do něčeho nenarazil. |
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 5.4.2015  A poslední.
|
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 5.4.2015  A ještě nějaké.
|
 |
|
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 5.4.2015  Taky přidám pár fotek.
|
 |
Jaké bazénové čerpadlo na 25m3?, 4.4.2015 Já mám u bazénu filtraci Berlan.Náplň 45 kg písku a 8m3 průtok.Cena 4 300,-U nás běží letos již čtvrtou sezonu a bez jakéhokoliv problému. |
 |
Nadzemní bazén řady Azuro De Luxe, 12.3.2015 Jsou to halogenové reflektory Berlan BTB 3 x 20 a stojeji i s trafem asi 550,- a je k nim i 12 různobarevných filtrů.Mám je přidělané pod hladinou na schůdkách do bazénu. |
 |
Azuro 400 - zapouštět či nezapouštět, 21.2.2015 Treba tam budou mit malou elektrocentralku a na chvilku ji vzdycky pusteji. |
 |
Azuro 400 - zapouštět či nezapouštět, 21.2.2015 Tak na udrzbu to neni narocny, na podzim akorad vyfoukam listi a tot vse.Mame tam navezeny jeste velke kremenne balvany a vypada to dobre.Nyni coz na fotce neni, tam rostou ruzne vysoke okrasne travy.Takto vyresenych casti zahrady mame vic a zatim k... celý příspěvek > |
 |