|
Modrá skalice ano či ne?, 19.6.2015 Tak tohle hovado je osumnáctikubíkové a to co je na těch dvou ukázkách je hnus velebnosti.S tím bych se teda neukazoval.Ale mluví to na nás anglicky tak to musí být asi zázrak. |
 |
Nadzemní bazén řady Azuro De Luxe, 19.6.2015  Světla jsou přidělána na držáku svařeném z plastových vodovodních trubek na které jsou přišroubovány držáky těchto trubek které se používají k přichycení na zeď.Pomocí těchto držáků je to celé nacvaknuté na žebřík. |
 |
|
 |
Nadzemní bazén řady Azuro De Luxe, 19.6.2015  Dnová výpusť |
 |
Nadzemní bazén řady Azuro De Luxe, 19.6.2015  Neni to nic složitého.Na podkladovou vrstvu štěrku posadíte jednu nebo dvě dnové výpustě a svěrkama přiděláte na prkno, které bude spodní částí na ve výšce budoucího betonového dna.Připojíte PE hadice a celé to po vyrovnání zabetonujete. |
 |
Ohřev bazénové vody, 17.6.2015 Dneska stojí solární panel 3,6m2 asi 3 500,-.Když jich dám na střechu 6 za cca 21 000,- tak to je jako koupit tepelné čerpadlo.A 6 těchto panelů už něco ohřeje.Ale s TP budou pokračovat dál náklady na jeho provoz.Někdo namítne, že když nesvítí... celý příspěvek > |
 |
Jakou koupit pískovou filtraci?, 16.6.2015 Tak to pokud opravdu máte písek ve filtraci bez výměny 10 let, tak to ho budete při výměmně dostávat ven zbíječkou. |
 |
Solinátor (chlorinátor) pro bazény Azuro Mountfield, 14.6.2015  Do oranice bych dvě donové výpustě asi nedal. |
 |
Solinátor (chlorinátor) pro bazény Azuro Mountfield, 14.6.2015  To dno je rovnej beton, ale tím že je teplota vody skoro celé léto nad 30°C tak se fólie takto nakrabatí.Ale voda je pořád i při těchto teplotách průzračná. |
 |
Solinátor (chlorinátor) pro bazény Azuro Mountfield, 13.6.2015 Aktivní ohřev je solárníma panelama, ale přímo bez výměníku.Provoz panelů je řízen teploměrem a servoventilem. |
 |
Solinátor (chlorinátor) pro bazény Azuro Mountfield, 13.6.2015 No já nevím o kolik Vám to spadne.Bazén je celej zapuštěnej a dnes do rána klesla teplota o 2,5°C. |
 |
|
 |
Solinátor (chlorinátor) pro bazény Azuro Mountfield, 12.6.2015  Dnes voda 33.4°C a voda vypadá takto. |
 |
Ohřívání bazénu, 10.6.2015 Jen pro informaci i dnes tento slim ohříval vodu v bazénu a to je pod mrakem. |
 |
Ohřívání bazénu, 7.6.2015 Třeba jenom já jsem to tady popsal několikrát.Kdo má zájem tak si to vyhledá a nejen moje nápady.Je jich tady hodně dobrých i od jiných lidí. |
 |
Ohřívání bazénu, 7.6.2015 Tak třeba včera tady u nás bylo 33.4°C a na sluníčku jsem to neměřil.Tak vyhřát bazén jde bez problému, pokud to je dobře všechno namontované.K velikosti bazénu je úměrná velikost solárních panelů.A jak jsem četl zde v některých příspěvcích tak... celý příspěvek > |
 |
Ohřívání bazénu, 7.6.2015 Nemám jeden malej slim.A taky záleží na zapojení, poloze a uložení toho solárka.Když ho budu mít na plotě a bude ho ofukovat vítr tak toho nedosáhnu. |
 |