Příspěvky uživatele - 168.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 2.3.2014
A když uvážíme, jak často se přes konkrétní místo přeženou kroupy velikosti golfového míčku a vichřice, vítězí opět sklo.
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 2.3.2014
Mám také skleník ze skla z Dolního Újezdu, 2x4m a stojí na základu z betonových plotových podhrabových desek, postavených samozřejmě svisle, vel. 5x30x200cm, přes 10 let. Myslím si a moje zkušenost je toho důkazem, že stavět obludné betonové základy... celý příspěvek >
Materiál na stavbu konstrukce skleníku, 2.3.2014
Jestli jste už rozhodnutá, nedá se nic dělat, ale proč dělat základ tak složitě? Úplně postačí udělat základ z podhrabových desek spojených na krajích přes šrouby kusy pásové oceli. Takovým způsobem je základ zhotovený za pár hodin. Takto mám na... celý příspěvek >
Udrzba okolo stromku, 2.3.2014
Nestříkám, neokopávám, mulčuji posekanou trávou. Do roka Vám trávní drn pod mulčem vyhnije. Následně pak můžete přidávat živiny s vědomím, že je využije jen strom.
Ranne zemiaky/brambory 2014, 2.3.2014
Tak to opravdu zírám. Ale nevěřím, že zima už nepřijde. Podle mého je v současné době teplo jen proto, že k nám proudí relativně teplý vzduch z jižních směrů. Až se proudění obrátí a věřte, že k tomu dojde, mohou pak být i denní teploty pod nulou.
Stříhání drápků u králíků, 28.2.2014
To záleží na tom, co je podle Vás již hodně dlouhé. My jsme drápky nechali sestříhnout v případě, kdy samice měla na zadních drápky dlouhé 2cm.
Ibišek pokojový marodí, 27.2.2014
Spíš bych tipoval štítenky. Ale kdyby paní udělala foto, možná by pomohlo.
Jak dlouho do předu pohnojit pozemek pro výsadbu brambor, 27.2.2014
Čtyři devítky. Gratuluji Vám.
Kdy stříkat proti kadeřavosti v roce 2014, 27.2.2014
Mirku, proč si myslíte, že na postřik mědí je již pozdě? Já používám bez problémů Kuprikol až do doby těsně před rozkvětem.
Chraňte včely, 26.2.2014
Dík za radu, zrovna jsem si říkal, co s tou slivovicí budu dělat, tady už ten utrejch nikdo nechce a demižóny už jsou plný. Ale s medem, to bude paráda.
Druh broskvoně, 25.2.2014
Taky se mi možnost prodloužené sklizně líbí: Sprigcrest, Earliglo, Redhaven, Fairhaven, Cresthaven.
Svícení při pěstování sadby, 25.2.2014 Obsahuje fotku
Nevzhledný, ale jednoduchý pařník z igelitu s výsevem paprik přisvěcuji 11w Osram mini twist 6500K a přes igelit je pro větší rozptyl tepla a světla přetažená Alu fólie.
Druh broskvoně, 25.2.2014
Já bych volil právě Cresthaven. Plodí mi každoročně již přes 10 let, z mých pěstovaných odrůd má nejchutnější plody a pecku mnohem menší oproti ranějším druhům. Také odlučitelnost od pecky je výborná, což mnoho raných odrůd nemá. Napříkla Redwin sice... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 22.2.2014
No, myslím si, že letos se můžeme s meruňkami v okrajových oblastech rozloučit.
Rajčata pro sezónu 2014, 21.2.2014
Pane Mr Big, domníval jsem se, že odrůda Super Beefsteak není hybrid. Na sáčku alespoň není ani zmínka. Co si myslíte vy?
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika