Příspěvky uživatele - 248.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Aký je to strom?, 14.11.2015
Přeci to nebude jeřabina, když sestra tvrdí že je to třešeň. A umí si ve školce vybrat. Je totiž lepší koupit takto ukázkový špičák, než řešit, že větve předčasného obrostu jsou v nesprávné výšce. Já osobně bych si také vybral takto. Pokud jsou větve... celý příspěvek >
Kam se poděl Šampion?, 14.11.2015
Mám zajímavý poznatek. Na tři kosterní větve Šampionu jsem před 6 lety narouboval tři různé střížovické rezistenty. Ty ovlivnily "mezištěpování" tak, že Šampion se poslední roky chová jako resistent. To znamená že původně ponechaná pomocná asimilační... celý příspěvek >
Co je to za nemoc?, 14.11.2015
Prvotní účel je regenerace výsadbového místa bez zničení saprofytů. DV je neselektivní a ničí i saprofyty - zpomalíte tím vyhnívání zbytků kořenového systému původního stromku. Tagetes považujte jako jeden z doporučených druhů zeleného hnojení. Nebo... celý příspěvek >
Vy jste to otočili do odbočky. Místo odpovědi, jestli je účelné měnit všechny slivoně v zahradě tazatele tady chcet řešit, jestli Tagetes bude mít mimo funkce okrasné i funkci na regeneraci výsadbového místa. Při předpokladu, že tazatel bude chtít... celý příspěvek >
Děkuji za doplnění, do takové podrobnosti jsem jít nechtěl. Ale nyní je jasné, proč neužít dusíkaté vápno, ale aksamitník.
Polyakrylamid - kde sehnat levně velké balení hydrogelu?, 13.11.2015
Nechci 2 či 5 či 10 gramová balení, zajímá mne takové to balení co se požívá jako půdní kondicionér tam, kde není vhodné použít rašelinu nebo lignit. Tedy například 25 kg pytel co na sebe dokáže navázat "kubík" vody.
Česnek 2015, 13.11.2015
Moření 12 hodin je skoro až moc = dobré pro sadbu z pochybného zdroje. Já osobně mořím jen dopoledne (od snídaně do oběda), přes poledne nechám okapat a odpoledne sázím.
Krajové odrůdy lísek - víte o nějaké?, 13.11.2015
Barcelonskou jsem zahlédl v nabídce jednoho e-shopu, ale s poznámkou připravujeme (zatím není skladem). Lambertovu jsem chtěl loni koupit od VUOOD Bojnice, ale nechtěli prodat ani rouby ani hotové sazenice- odkopky. Jeevovu mám. Je na ní... celý příspěvek >
Rucni nuzky Bahco, 13.11.2015
Nevím co je lepší, jestli 2× ročně brousit jedny pohodlné nůžky, nebo 1× ročně dvoje nůžky (obrok čtvery,...).
Co je to za nemoc?, 13.11.2015
Začít znovu se dá tam, kde je území dosud nepromořené šarkou. Pokud ale v okolí 200-300 metrů ma příznaky PPV každý druhý strom, tak si obnovou po sanitárním vykácení moc nepomůžete. Tedy je potřeba nejprve zjistit zdravotní stav stromů "u sousedů" a... celý příspěvek >
Jj našel jste to správně. S jako pro slečinky, M jako pro muže a L jako pro "medvědy", co mají dlaně jak lopaty. Ad brousek - neporadím, já používám belgický kámen, který má jemnější zrno a méně agresivní úběr. Když se stříhají čisté větve a... celý příspěvek >
Rozhodně je lepší mít menší hlavu M2, protože většina střihů bude probíhat na materiálu do 16 mm. Na větší průměry je pak dobré mít pákové nůžky, (nebo pilku a žabku na začištění řezu). Pokud by to bylo jen do vinice, nebál bych se doporučit volbu... celý příspěvek >
Do akej vysky plnit demion?, 13.11.2015
Já osobně bych to ze stěn neumýval kvasícím obsahem, ale až po vyprázdnění (po skončení kvašení a stočení z kalů).
Česnek 2015, 13.11.2015
Nikoliv fazole, ale hrách je nevhodný soused či předplodina kvůli fusariovým hnilobám. Je paradoxem, že pokud byl česnek zdravý, je menší chybou dát česnek po česneku, než dát česnek po hrachu.
Řez švestky, 13.11.2015
Když jsem si přečetl : "12.11.2015 12:59 Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu) Myslím si, ze jsem ho tolik neomlela... Zastrihla jsem jen dlouhé letorosty. Byly tam dve větve přímo z kmene a rostly rovnou do středu... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika