Příspěvky uživatele - 19.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vysadit ke skalníku, 12.4.2012
Dobrý den, poradíte mi, co by bylo vhodné vysadi ke skalníku plazivému? Jaké stromky a keře by se k němu hodily? Děkuji. Jarka
Skalník plazivý, 12.4.2012
Dobrý den, prosím o radu. Mám záhonek, kde se mi plazí sklaník a chtěla bych ho něčím oživit. Nějaký stromek, keřík apod. Ale nevím si rady, co by se k němu hodilo. Záhonek se malý. 4x2m. Jarka
Rašení angreštu, 12.4.2012
Děkuji. Řez jsem neprovedla, paní mi při prodeji řekla, že už jsou ostříhané, že už na jaře nemusím, ale zkontroluji ty pupeny. Zatím budu čekat. Snad vyraší.
Rašení angreštu, 12.4.2012
Dobrý den,  v pěstování angreštu jsem začátečník. Chtěla bych se zeptat, na podzim jsem zasadila stromkový angrešt a rybíz. Rybíz už krásně raší, ale angrešt zatím ne. Když jsem ustřihla větvičku, byla ve vnitř zelená. Jinak se mi na první... celý příspěvek >
Modřín na kmínku, 27.5.2011
Dobrý den.Mám v úmyslu zakoupit modřín na kmínku ale nevím jestli snese plné slunce na jižní straně a jak často se zastřihává.Dále by mne zajímalo jak jej zazimovat.Velmi děkuji za odpovědi.
Ruj vlasatá, 25.5.2011
Dobrý den mám dotaz jestli může být Ruj vlasatá na přímém slunci a jak ji zazimovat jestli se stříhá atd. Velmi vám děkuji za odpovědi. Jarda.
Štěně - krmení, 14.12.2010
Dobrý večer vlastním 7 týdnů staré štěně německého ovčáka a zajímalo by mne jestli mu můžu dávat granule pro štěňata jen tak nebo je musím předem namáčet.Děkuji za odpověď.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika