|
Příspěvky uživatele - 209.14
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování hortensie, 24.3.2008 Pripájam radu o pestovaní hortenzie, zo skuseností viem, že hortenzia k dobrému rastu a bohatému kvitnutiu potrebuje väčší obsah železa v pôde.Dá sa to dosiahnuť pridaním železných pilín. |  | karburátor, 18.3.2008 Kto mi môže poradiť ako nastaviť karburátor na malotraktore Vari. |  |
|  | Pestovanie fuchsie, 5.3.2008 Milá Danielka ďakujem Vám za radu pri pestovní fuksií averím, že budem mať pri pestovaní väčšie úspechy ako doteraz. |  | Pestovanie fuksie, 4.3.2008 Mám každoročný problém s pestovaním aprezimovaním týchto krásnych kvetov. Bola by som veľmi vďačná za každú radu. Ďakujem.
skanderova.e@centrum.sk |  | Závada na motore jikov, 4.3.2008 Mám motor jikov pravdepodobne typ 1433SW, problém je vtom že mám problém z nastavenim karburátora a zapalovania, poradte.
Ak by mal niekto možnosť mi poslať schemu motora, kaburátora, zapalovania a... celý příspěvek > |  |
|
|
|