Příspěvky uživatele - 168.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Červena repa: moznost vysevu v cervenci?, 4.4.2016
Pěstuju válcovou Renovu a vysévám také až v červenci.  Do mrazů stačí dorůst na velikost do 4-5cm průměru a délky do 15cm.
Koupili jste někde podhoubí?, 3.4.2016
Pro 182.227: Já jsem reagoval na 2. odstavec příspěvku p. Kudibala, který se týká plodnic hub.
Koupili jste někde podhoubí?, 3.4.2016 Obsahuje fotku
Pokud to bude podhoubí uměle pěstovaných hub, jako jsou různé druhy hlív, aj., můžete mít, při splnění podmínek pro další růst podhoubí až do velikosti nutné k růstu plodnic, úspěch. Pokud si myslíte, že koupíte podhoubí volně rostoucích hub, myslím... celý příspěvek >
Koupili jste někde podhoubí?, 3.4.2016 Obsahuje fotku
V prodeji nejsou např. proto, že není jednoduché splnit všechny podmínky prodeje. Např. prodejce musí mít platné osvědčení prokazující znalost hub. Znalost hub musí prokázat před odbornou komisí KHS úspěšným složením zkoušky. Dále se pak musí... celý příspěvek >
Založení záhonku na nové zahradě - jak?, 3.4.2016
Teď ještě jak nejjjednodušeji sundat travní drn. Mě se nejlépe osvědčilo napřed vodorovné seříznutí drnu plochým ostrým rýčem. Teprve pak jsem přistoupil ke zrytí půdy a případnému odstranění kořínků plevele.
Rozkvétající broskvoně, 1.4.2016
Nebál bych se, broskvoně to vydrží.
Usychající brambory - počasí, 1.4.2016
Brambory teprve jdou nebo půjdou do země, ale srážek moc není už teď. U nás za březen necelých 13mm.
Sadba kapusty a kadeřávku, 30.3.2016 Obsahuje fotku
Kadeřávek má asi největší výhodu v tom, že oproti kapustě, i růžičkové, spolehlivě bez újmy přečká i mrazivou zimu. Máte-li problémy s běláskem, pěstujte rané odrůdy košťálovin, ty sklidíte v průběhu června a července a v té době ještě bělásek... celý příspěvek >
Muškáty po zimě, 28.3.2016
Taky by mi jich bylo líto a raději bych je nechal kvést, odměnou budou spousty květů v době, kdy ostatní budou mít jen listy. Já muškáty (převislé) ostříhám v listopadu a po přezimování nyní na jaře zakrátím jen výhony delší 40cm. Jinak je nechávám v... celý příspěvek >
Kadeřavost - postřik dnes?, 24.3.2016
No, uvidím, pane Petře, jak dopadnu se dvěma postřiky. Musím ale podotknout, že stále nestříkám broskvoně na podzim, či v zimě. Nadále se snažím dělat postřik až těsně před rozvinutím květů. A stále užívám proti kadeřavosti Kuprikol. Druhý postřik je... celý příspěvek >
Přisvětlování sazeniček, 23.3.2016
Problém podle mě bude jinde. Buď máte rostliny cca. 1m daleko od okna a pak asi mají málo světla a musíte přisvětlovat asi celý den, tím spíše, když je v místnosti pokojová teplota nebo je máte co nejblíže u okna, kde by stačilo jen denní světlo, ale... celý příspěvek >
Přisvětlování sazeniček, 23.3.2016
K vašim dotazům: rostlinám rozhodně neuškodíte. 6500K je podobná teplota jako běžného denního světla venku. Otázkou je, zda se celodenní přisvěcování vašimi zdroji světla vyplatí.
Rajčata - moc brzy vysety - co s tím?, 22.3.2016
Mně se to zdá také v pohodě. Zatím. Ale až rajčata pořádně zakoření, bude těžké je v takových podmínkách, jaké máte, udržet nízko. Já jsem vloni vcelku úspěšně vyzkoušel toto: v okamžiku, kdy byla rajčata v květnících dostatečně prokořeněná, vyjmul... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 21.3.2016
Ano, nadále si myslím, že jeden postřik těsně před květem může stačit. Ale na druhé straně se nebráním aplikaci dalšího postřiku, když to počasí dovolí. Zvlášť, když v diskuzi vidím, že s jedním postřikem jsem naprosto osamocen. Vždyť jde o prevenci.... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 19.3.2016
Včera jsem se nechal zlákat příjemným jarním počasím s dopoledním bezvětřím a proti mým zvyklostem jsem uskutečnil druhý postřik broskvoní, opět Kuprikolem. A to bude letos vše, neboť do 10ti dnů by broskvoně mohly začít u nás kvést.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika