Příspěvky uživatele - 33.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Paprika Rodrigo, 5.11.2016
Zdravím, můžete napsat jaké druhy paprik a rajčat se vám letos osvědčily a které naopak ne?
Jak namnožit vinnou révu?, 5.11.2016
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak namnožit vinnou révu řízkováním?
Paprika Rodrigo, 21.10.2016 Obsahuje fotku
Zdravím, plně s vámi pane Vladimíre souhlasím. Rajčata musíte často přivazovat ke kůlu, vyštipovat, kontrolovat jestli nemají plíseň, stříkat proti plísni když je chladné počasí. Ostříhat spodní listí, aby se nedotýkaly země, kvůli houbovým chorobám,... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 21.10.2016
Ano, máte pravdu, skoro z každé odrůdy paprik se dají vypěstovat pěkné kousky. Jak ve skleníku, tak venku na záhoně.
Begonie, 16.10.2016 Obsahuje fotku
První Belgonie Boliviensis Druhá Belgonie převislá
Paprika Rodrigo, 14.10.2016 Obsahuje fotku
Začínám okolo15.února. Den před výsevem namočím semena na 15 hodin do malé sklenice s vodou, občas promíchám aby semena klesla ke dnu. Kompost přeseji přes síto oka 5x5 milimentrů a přídám žlutý jemný písek asi 5 litrů přesezeného kompostu + hrst... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 10.10.2016
Semena kupují přes internetový obchod AEV-VS, který je v Praze. Na jaře 14 dní před výsadbou namíchám v kýblí jeden díl celeritu, jeden díl superfosfátu a jeden díl síranu draselného (né draselnou sůl, obsahuje chlor). A mírně a zapravím hráběma do... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 8.10.2016
Nejsem zahradník, ale je to můj velký koníček. Pěstuji 6 druhů paprik ve skleníku a foliaku v nadm.výšce 285 m.n.m. Letos byla lepší uroda ve foliaku, napište co by Vás zajímalo.
Paprika Rodrigo, 8.10.2016 Obsahuje fotku
Paprika má 40 dkg.
Sladka ostružina, 25.7.2016
Musím se přidat k názoru že odrůda Black Satin není moc sladká.. Jak už tu zaznělo, ona by asi sladká byla u opravdu maximálně zralých plodů. Minulý rok jsem nasadil dvě sazenice, tento rok z nich mám dva několikametrové keře obsypané ostružinami.... celý příspěvek >
Vavřín, 7.5.2016
Dobrý den, mám puklice na vavřínu, můžete, prosím poradit, jak na ně? Předem díky za rady.
Bakteriální schnutí rajčete?, 15.6.2015 Obsahuje fotku
A ješte foto kde je víc patrná změna barvy oproti ostaním
Detail listu
Mám nasazeno z vlastních sazenic (semena koupeny) skoro 50 rajčat, 3 druhy. A u jednoho se mě ze dne na den stalo to že zesvětlelo, stav se zatím pár dní nemění.. Hledám a hledám na netu co by to mohlo být, a jediné co by trošku odpovídalo je... celý příspěvek >
Vysoký plot z jehličnanů do stínu, 14.4.2015
Tisy mě napadly jako první, ale co rychlost růstu? Určitě bych si v příštím/příštích desetiletích představoval výšku tohoto plotu aspoň 6m... Tak dát řadu k plotu stromy, před ně řadu tisů? Nebo to prostě risknout, nic nebude věčné, a použít... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika