Příspěvky uživatele - 33.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Paprika na balkón, 16.2.2017
dobry den ja pestuji hodne dlouho odrudu Balkonovka   do plastoveho 10l   kyblu nasadim dve sazenice       kerik byva obsypany plody paprik je to velmi rana paprika úrodná zlutobile barvy  ... celý příspěvek >
Sekacka hecht nebo alko, 14.2.2017
zdravim   dekuji za odborne posouzeni sekacek nejsem technicky typ sekacka hecht 553 alu za 16.590 kc dotoho bych nesel   to je muj osobni nazor  za ty penize je to dost a je to cina ma to bocni vyhoz a to ja neuznavam... celý příspěvek >
Jak naklicit hlizy begonii, 12.2.2017
 dobry den potreboval bych poradit jak a kdy naklicit hlizy begonii mam je zatim   v krabici s raselinou dekuji za odpoved
Sekacka hecht nebo alko, 11.2.2017
stiga combi 48s ma zabjer 48cm to by nevadilo muzete napsat jak jste sni spokojen   jestli se naplni kos az nadoraz nebo jen do polovivy jak nekteri rikaji
muzete napsat jaky zaber stigy mate
dobry den chci koupit sekacku hecht 550 bs nebo alko 5.15 sp -b clasc ma nekdo zkusenosti s tema sekackama nemohu se rozhodnout dekuji za vase nazory
Amarylis už kvete, 9.2.2017
Amarylis nebo hvezdnik oba nazvy jsou pekne hlavne ze maji nadherne kvety jak je na foto
Přihnojování přísad papriky, 9.2.2017
Dobry den.mohl byste prozradit jakou teplotu mate na dne v miniparenisti. nebo tesne nad kelimkama.
Výsev paprik do kelímku, 6.2.2017
A já sadím hluboko 3-5mm.A to je asi chyba.Je to málo.
Výsev paprik do kelímku, 5.2.2017
Ano, máte pravdu budou to vysušená semena, na podzim jsem je sušil na okně týden až 10 dní. Jinak postupuju skoro podle vašeho návodu.
Výsev paprik do kelímku, 5.2.2017
Zdravím, při výsadbě paprik do kelímku od Perly vyrostla asi 1/3 i se semínkem nahoře, ostatní jsou otevřené se základníma lístkama, potřebuju poradit, kde jsem udělal chybu. Děkuji.
Amarylis už kvete, 4.2.2017
Průměr cibule mám 4 a 5 cm a květináč je průměr 11 cm. Kdybych to přesadil do 9 cm květináče, myslíte, že by to pomohlo? Ale mám obavy, že by se to mohlo vyvrátit.
Amarylis už kvete, 3.2.2017
Zdravím, moc krásné. Potřeboval bych poradit, jak se dá vypěstovat tak krásný amarylis. Pěstuji cibule už 6 let, po každé mi vyrostou jen listy. Vyzkoušel jsem všechno podle rad. Teplotu nechávám 12-16 stupnů, 3 měsíce nechávám odpočinout a výsledek... celý příspěvek >
Jak ostříhat kiwi?, 28.1.2017
Zdravím, chtěl bych poradit, jak otříhat teď v zimě kiwi, na kolik oček a jak daleko od sebe.
Jak namnožit vinnou révu?, 5.11.2016
Tento způsob mi vyhovuje pro jednoduchost, mohl byste to prosím více rozepsat? Jestli pruty zasadit na podzim nebo na jaře, kolik oček do země, jestli na zimu přikrýt apod..
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika