|
Druhá sklizeň brambor?, 10.6.2017 Pokud mate naklicene brambory klicky do 5 cm dal bych je do plastovych kvetinacu zakorenit pak vysadit.Kdyz budou klicky velke tak zasadit primo ve druhe sklizni byvaji brambory menci takove sadbove pri velkem suchu zalevat vyplati se to... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2017, 5.6.2017 Pane Vladimir jste odbornik na pestovani rajcat tak poradte jake rajcata z domaci produkce do skleniku ja co jsem pestoval rajcata ve skeniku vzdycky jsem mel mezi patra kolem 40cm asi jsem zvolil nevhodnou odrudu rozdi mezi skenikem a pestovani... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rododendron, 5.6.2017 je to zavist vseznalku |
 |
Rododendron, 4.6.2017  2 foto |
 |
Rododendron, 4.6.2017  Rododendron 2017 |
 |
Jak vypudit krtka, 31.5.2017 zdravim koupil jsem pres internet past na krtky a hrabose swissino supercat ted stoji asi 380 ks jsem spokojen do vyhledavace zadejte past na krtky a hrabose swissini supercat je tam podrobny popis jak to funguje |
 |
Pestovani americkeho ibisku, 17.5.2017 dobry den muze mi nekdo poradit jak pestovat americky ibisek venkovni v kvetinaci dekuji za kazdou radu |
 |
Skvrny na chili paprikách, 12.5.2017  Zdravím, může mi někdo poradit co je to za nemoc na listech chili paprikach? Děkuji. |
 |
Kompoty - kvas, 7.5.2017 dejte barel vykvasit po vykvaseni uzavrete barel apotom vypalit az zacne sezona vykvasit co nejdriv aby kompoty v chladu nezoctovately |
 |
Fleky na listech paprik + rajčat - popálení previcurem?, 5.5.2017 urcite prenest domu paprika je velmi choulostiva urcite nepomuze zaryty konsky hnuj proti mrazu ja vysazuji papriky na zahon az po 15 kvetnu do sklenika jsou uy vysazeny kdyby prisly mraziky tak je prikriji bilou netkanou tekstilii nebo prikriji... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Fleky na listech paprik + rajčat - popálení previcurem?, 4.5.2017 ja bych tak tipoval ze je to spalene od slunce mam ve skeniku take sadbu paprik a ty ktere byly blizko okna jsou take tak spalene jak je na vasem foto je potreba vice vetrat pri horkych dnech nic netrhat casem se to spravi |
 |
Rozstrapkaná tráva pri kosení, 3.5.2017 zdravim me se to taky stalo mel jsem obraceny nuz |
 |
Která rajčata mají "bramborový" list?, 25.4.2017 vysel jsem odrudy start a torino a take maji nekteke sazenice bramborove listi |
 |
Řízky vinné révy - jak zakořenit a sázet, 24.4.2017 take mam takovy problem vsechny rizky puci ale zadne korinky |
 |
Jak namnožit vinnou révu?, 10.4.2017 zdravim nastrihal jsem pruty delka 30 az 40 cm a dal jsem je do kybla s vodou vsechny zacaly pucet ale zadne korinky muzete poradit jak dal pokracovat |
 |