Příspěvky uživatele - 82.70

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kolik surfinií do truhlíku?, 3.4.2008
To se na něho opravdu zlobit nemusíte, udělal to za Vás. Rostliny po zaštipnutí během chvilky vyženou nové výhony, ty můžete také zaštipnout. Já zaštipuji tak 14 dnů, potom nechám růst. Ještě jsem se nezmínila o přihnojování. Jsou speciální hnojiva... celý příspěvek >
Kolik surfinií do truhlíku?, 2.4.2008
Do 80 cm truhlíku bych dala tak 5 sazenic, většinou to počítám na jednu rostlinu 15 cm. Stranu určitě více sluníčkovou, pokud máte tu možnost, bohatěji pokvete. Po zasazení zalévat zprvu opatrně vrchem / nesmí uschnout, ale ani být přemokřená / a u... celý příspěvek >
Pnoucí růže Santana, 25.3.2008 Obsahuje fotku
Zkusím ještě přiložit foto, snad se mi podaří
Pnoucí růže Santana, 25.3.2008
Dobrý den, po původních majitelích zahrady nám zůstala tato růže. Už vím, že mám nové výhonky vyvazovat do stran, což hodlám udělat hned jak opadne sníh. Nejsem si ale jista s jarním řezem, zvláště ty silné větve se mi moc nezdají. Je to v pořádku... celý příspěvek >
samočistění balkonovek, 18.3.2008
Bidens, diascie, minipetunie
Truhlíky ve stínu, 18.3.2008
Muškáty a petunky určitě ne, nedostatkem světla by nekvetly. Zato již zmíněné druhy fuchsií, begonek, ještě přidám netýkavky / impatiens / těm bude Vaše stanoviště vyhovovat,. Můžete zkombinovat i s nekvetoucími balkonovkami okrasnými listem /... celý příspěvek >
Výsadba růží zaslaných teď na jaře, 18.3.2008
Děkuji moc za radu, vzhledem k dlouhodobější předpovědi, kdy podobné nepříznivé počasí má prý trvat do konce měsíce by mě stejně asi nezbylo nic jiného než zasadit. Jen ještě dotaz ohledně prolití vodou při sázení. V normálním počasí jsme jamku... celý příspěvek >
Jarní výsadba vřesu, 18.3.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den, vřesy lépe kupovat v místních zahradnictvích než v obchodech, kde se může jednat o choulostivé dovezené odrůdy. Jinak velkou nabídku vřesů má zahradnictví Najmanovi, provozující i zásilkovou službu. Jsou to sice menší levnější rostlinky,... celý příspěvek >
Výsadba růží - i na jaře, 18.3.2008
Dobrý večer, předpověď počasí vypadá hrozně, ale pokud jsem to dobře pochopila, mohu dnes dodané růže z volné půdy bez obav sázet? Podotýkám, že jsem v nadm..výšce kolem 500 m.n.m. a odrůda je žlutá, ta je prý choulostivější. Děkuji moc za rady, to... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika