|
Příspěvky uživatele - 8.196
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ohnutá kliková hřídel, 30.5.2015 Chtěl jsem srovnat jen výkony motorů, ne ceny celých strojů. Je jasné, že pětikvaltová sekačka bude dražší, než šunka bez pojezdu, nebo s předem danou pojezdovkou. |  | Vari DSK 317: nepřesné řazení, 13.4.2015 Jak může obsluha „stratit“ kuličku?? Kuličkový zámek je velmi stará věc. Funkčnost ovlivňuje několik faktorů. V první řadě je to kvalita materiálu kulisy a její tvrdost, nebo také odolnost proti vymačkání a také hloubka zapadnutí kuličky do kulisy a... celý příspěvek > |  |
|  | Dřevěný soudek na slivovici - dozrání, 8.12.2014 Souhlas. Někdy to může pomoct, někdy uškodit. A možná že takto ze slivovice vznikne něco nového a zajímavějšího.
Koneckonců slivovice po vypálení taky není bez chuti a zápachu a musí se nechat odležet. U whisky to nebude jiné. Jen nechápu proč pan... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 6.12.2013 Poryté i poorané by bylo. Rytou výměrou jsem se již pochlapil. Mne by spíš zajímalo, kdo kolik rýčů koupil, jakých a kolil jich polámal. |  | Jikov 1447 DV VAPE, 6.12.2013 Mladý muži, až budeš mít přes sedmdesát a k cůzi budeš používat ortopedickou hůl, tak budeš rád, že na mašince bude nějaký dekompresní ventilek a budeš výskat, když bude v provedení DV. |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 24.11.2013 Nebylo by na škodu si napřed ujasnit co je rýč a co je lopata. Nářadí v tomto tématu uváděné pod názvem rýč má stejný úhel čepele proti násadě, jako lopata, akorát čepel lopaty je cca 3krát větší než plocha čepele rýče a má zvedlé okraje. Lopata... celý příspěvek > |  | DSK317 - repase, 18.11.2013 Myslím, že jsem v ředchozím příspěvku dostatečně naznačil, že jsem se ve čtení polepšil. Něco o udržování polovičních otáček motoru se píše pouze u Globalu. Co tím tvůrce tohoto návodu myslel nevím, nevíte to ani vy, protože to autor nerozvedl. Ten... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|