Příspěvky uživatele - 8.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ohnutá kliková hřídel, 30.5.2015
Chtěl jsem srovnat jen výkony motorů, ne ceny celých strojů. Je jasné, že pětikvaltová sekačka bude dražší, než šunka bez pojezdu, nebo s předem danou pojezdovkou.
Vari DSK 317: nepřesné řazení, 13.4.2015
Jak může obsluha „stratit“ kuličku?? Kuličkový zámek je velmi stará věc. Funkčnost ovlivňuje několik faktorů. V první řadě je to kvalita materiálu kulisy a její tvrdost, nebo také odolnost proti vymačkání a také hloubka zapadnutí kuličky do kulisy a... celý příspěvek >
Dřevěný soudek na slivovici - dozrání, 8.12.2014
Souhlas. Někdy to může pomoct, někdy uškodit. A možná že takto ze slivovice vznikne něco nového a zajímavějšího. Koneckonců slivovice po vypálení taky není bez chuti a zápachu a musí se nechat odležet. U whisky to nebude jiné. Jen nechápu proč pan... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 6.12.2013
Poryté i poorané by bylo. Rytou výměrou jsem se již pochlapil. Mne by spíš zajímalo, kdo kolik rýčů koupil, jakých a kolil jich polámal.
Jikov 1447 DV VAPE, 6.12.2013
Mladý muži, až budeš mít přes sedmdesát a k cůzi budeš používat ortopedickou hůl, tak budeš rád, že na mašince bude nějaký dekompresní ventilek a budeš výskat, když bude v provedení DV.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 24.11.2013
Nebylo by na škodu si napřed ujasnit co je rýč a co je lopata. Nářadí v tomto tématu uváděné pod názvem rýč má stejný úhel čepele proti násadě, jako lopata, akorát čepel lopaty je cca 3krát větší než plocha čepele rýče a má zvedlé okraje. Lopata... celý příspěvek >
DSK317 - repase, 18.11.2013
Myslím, že jsem v ředchozím příspěvku dostatečně naznačil, že jsem se ve čtení polepšil. Něco o udržování polovičních otáček motoru se píše pouze u Globalu. Co tím tvůrce tohoto návodu myslel nevím, nevíte to ani vy, protože to autor nerozvedl. Ten... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika