Příspěvky uživatele - 43.40

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou benzínovou sekačku do cca 10 tisíc, 12.4.2015
P.S.-hyundi stejně rozumuje s kiou u jednoho stolu, jen si nejsem jistý kdo koho vlastní :-).Asi hyundai kiu, ale to je odbočka od tématu, čína je replikátor nebo výrobce na zadání.
Co se týká kie, korejci ušli pořádný kus cesty, aby se dostali tam kde jsou, osobně bych dal přednost hyundai, ale nemá nejlepší politiku pro starší auta a auta po záruce, tak mám něco jiného a škoda, ital nebo francouz to není :-).V něčem se dotáhli... celý příspěvek >
Taky mám mobilní připojení, doma nato nemám čas, jinak většinou radím prvotnímu tazateli, diskuze s prodejcem je ztráta času, doteď mě to hodilo IP 37.251,47.87,36.42,tak nevim co tam bude ted, je mi to jedno.Slabinu hechtu vidím v motoru, kde je... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika